Vijesti / Automobilizam

Policija za motocikliste: Besplatni tehnički pregled, blagoslov i još mnogo toga

Policija za motocikliste: Besplatni tehnički pregled, blagoslov i još mnogo toga

U subotu, 14. travnja, na poligonu Autoškole 'Crnković' u Varaždinu, Kučanska ulica 19, Policijska uprava varaždinska u suradnji s Autoškolom 'Crnković', Stanicom za tehnički pregled 'Autoservisni centar' i 'Brzim medijima' organizira susret s predstavnicima i članovima moto klubova koji djeluju na području Varaždinske županije.

S početkom u 10 sati predviđeno je održavanje sastanka predstavnika Policijske uprave varaždinske i moto klubova o stanju sigurnosti u cestovnom prometu i organizaciji moto susreta tijekom 2018. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon sastanka predviđen je blagoslov motociklista (kapelan Policijske kapelanije PU varaždinske vlč. Ivica Horvat) te natjecanje u poznavanju prometnih propisa i vožnji spretnosti policijskih službenika motociklista i članova moto klubova.

Tijekom susreta svim vozačima bit će omogućen besplatni tehnički pregled motocikla.

Po završetku natjecanja uslijedit će uručenje diploma i nagrada za najbolje natjecatelje te druženje uz prigodni domjenak.

- S ciljem podizanja stanja sigurnosti motociklista i mopedista u prometu, kao i smanjenja stradavanja navedene kategorije sudionika u prometnim nesrećama, pozivamo sve vozače motocikla i mopeda, da se svojim odazivom uključe u preventivne aktivnosti - poručuju iz PU varaždinske.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!