Vijesti / Sport

POLUFINALE KUPA Varaždin dominantan u uzvratu, Varteks primio čak sedam pogodaka

POLUFINALE KUPA Varaždin dominantan u uzvratu, Varteks primio čak sedam pogodaka

Zašto NK Varaždin želi u Prvu ligu, a  NK Varteks se bori za ostanak u trećoj, jasno su danas pokazali igrači obje momčadi u drugoj utakmici polufinala Županijskog kupa na stadionu Slobode.

> FOTOGALERIJA Pogledajte kako je bilo na utakmici Varteksa i Varaždina!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ono od čega su najviše mogli strepiti navijači Varteks svako je bio rani pogodak Varaždina, a upravo se to i dogodilo. Već u drugoj minuti za Varaždin je zabio Tin Kulenović.

Mreže su potom mirovale do 20. minute kad je drugi pogodak za Varaždin zabio Josip Domagoj Hranilović. S obzirom na rezultat iz prve utakmice, pred Varteksom je sad bila nemoguća misija jer bi za prolaz morao zabiti čak četiri pogotka.

Takav raspet nije se dogodio, upravo suprotno, strijelac drugog pogotka, Josip Domagoj Hranilović, zabio je u 32. minuti i treći pogodak za Varaždin i to je bio rezultat s kojim se otišlo u svlačionice.

U drugom poluvremenu prvi pogodak zabio je Leonard Vuk čime je Varaždin podigao rezultat na 4:0.

Čast je Varteksu spasio Goran Spasić, koji je u 69. zabio za 1:4.

No Varaždin nije stao. Do kraja utakmice još je zabio Mihael Klepač u 79. minuti, potom Karlo Težak u 86. i na kraju, za visokih 1:7, Mario Sačer.

Varaždin će nakon ove visoke pobjede u finalu Županijskog kupa čekati Bednja, dok Varteksovcima preostaje što brži oporavak i borba za nove bodove ako žele ostati u trećoj ligi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci