ŽUJINA GLEDAONA Uživajte u tekmama na velikom ekranu u TTS Sport centru

Još je samo par dana ostalo do prve utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji! Oni najsretniji već su krenuli put Rusije kako bi Vatrene podržali s tribina, no Maraschino Craft Bar i TTS Sport centar pobrinuli su se da i svi mi koji smo ostali u Varaždinu doživimo pravu atmosferu gledanja utakmica!

Žujina gledaona, nakon dvije godine, ponovno se utaborila u Maraschino Craft baru i kao i prošlih godina bit će ‘in’ mjesto za gledati utakmice, navijati i družiti se s drugim nogometnim fanovima!

Svakog dana zaljubljenici nogometa će na velikoj terasi Maraschina imati priliku pratiti pratiti utakmice na velikom LED ekranu veličine osam kvadratnih metara, a u slučaju kiše cijeli se program seli unutar Maraschino Craft Bara gdje se nalazi 8 led televizora.

– Posjetitelji će na svim programima uživati i uz street food atrakciju KRTof Dog, razna gostovanja, Žujine nagradne igre, a već tradicionalno najbolju atmosferu u gradu dodatno će podizati i DJ-evi – najavili su nam iz Maraschino Craft bara.

Ulaz je slobodan za sve, a pozvani su svi! Uživajte u utakmicama iz Rusije sa Svjetskog nogometnog prvenstva uz najbolju zabavu u gradu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije