Promo

Accredo Centar - jedinstveno mjesto za avanturiste, team building i dobru zabavu

Accredo Centar - jedinstveno mjesto za avanturiste, team building i dobru zabavu

Accredo Centar je mjesto za svakog. Za one avanturističkog duha, ali i one koji samo žele uživati u prirodi, ugodnom ambijentu ili druženju uz svoju ili organiziranu hranu i piće. Povedite ekipu i zabavljajte se kao da ne postoji sutra!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ugodan i uređen ambijent Accredo centra prilagođen je za druženje na otvorenom i u zatvorenom. Moguća je organizacija različitih evenata - team buildinga, školskih izleta, rođendana, momačkih i djevojačkih zabava, godišnjica, završnica, vjenčanja, domjenaka, promocija ili najam prostora.

Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje i zbog toga vam nikad neće ostaviti prostor za dosađivanje ili slično.

Iz široke ponude sportsko-adrenalinskih sadržaja koji služe za druženje, opuštanje, ali i natjecanje mogu izdvojiti - paintball, Splatmaster (paintball za djecu), penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo, streljaštvo, pistol duel (gađanje padajućih meta airsoft pištoljima), viseća kuglana, stolni tenis te kolektivni sportovi poput ljudskog stolnog nogometa i odbojke.

Cilj centra je da svaki njihov gost doživi jedinstveno iskustvo, proširi svoje vidike, nauči nove sportske vještine, opusti se i relaksira kroz cjelodnevno druženje. Naravno sve to na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila.

Višegodišnje iskustvo, profesionalni pristup i posebna prilagodba svakoj grupi jamči jedinstven doživljaj prilikom posjeta centru.

Hrvatski košarkaški i rukometni reprezentativci, nogometni klub 'Everton' iz Liverpoola i druge brojne grupe iskoristili su slobodno vrijeme za opuštanje i zabavu u Accredo Centru u čitavom nizu 'neobičnih' sportova, a iz njega su svi izašli puni pozitivne energije i dobrih komentara. Brojne pohvale i preporuke njihovih dosadašnjih gostiju motiviraju ih da budu još bolji u svom jedinstvenom poslu, jer vaše zadovoljstvo njihova je najveća nagrada.

Paintball - malo 'natjecanje' u preciznosti pucajući iz markera

Dinamična, uzbudljiva i kompleksna igra gađanjem kuglicama u boji. Aktivnost se u ovom slučaju odvija na prirodnom poligonu koji se nalazi u prirodnom šumskom okruženju, a čine ga umjetni zakloni različitih oblika u kombinaciji s prirodnim zaklonima.

Ljudski stolni nogomet

Zaboravite sve što znate o stolnom nogometu ili nogometu općenito jer ovo nema veze s tim i iskreno, puno je zabavnije, a ženski i muški dio redakcije ravnopravno se borio na 'zelenom terenu'.

Za upoznavanje međimurskih šuma najbolje je odabrati Quad vožnju. nakon odabira šuškavaca i kaciga u svlačionici sjest ćete na quadove i na četiri kotača juriti kroz najljepši krajolik Međimurja. Provedete dan u prekrasno uređenom mjestu u prirodi, vjerujte nam zbog quadova morate doći!

Adrenalinski Park je visinski poligon koji se sastoji od tornjeva i umjetne stijene međusobno povezanih čeličnim sajlama. Iako na prvu, onako čvrsto s dvije noge na zemlji, nakon pogleda na konstrukciju od drva i konopa nemate dojam da je staza zahtjevna, vrlo brzo shvatite da to nije tako. I dok jedni prolaze smijući se drugi se malo muče. Vrhunac adrenalinskog parka, odnosno zip line koji je došao baš kao nagrada nakon 'muka' na nekoliko metara visine, pravi test hrabrosti - spust po 110 metara dugom čeličnom užetu.

Za više informacija kontaktirajte ih putem email adrese ili nazovite: 040 / 364 - 720 ili 098 / 426 - 380

Accredo Centar
Zasadbreg 243
Lopatinec 40311, Međimurska, Croatia

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.