Promo

UPISI Gimnazija Žiger - Škola u kojoj obaveze postaju zadovoljstvo

UPISI Gimnazija Žiger - Škola u kojoj obaveze postaju zadovoljstvo

Upisi učenika u srednje škole već kucaju na vrata. No, jesu li učenici 8. razreda odlučili koju će školu upisati?  Kako odabrati „pravu“ školu? Školu u kojoj će učenik četiri godine školovanja biti dobro vođen, stjecati najbolja znanja i biti siguran da je na dobrom putu, a roditelji mirni, znajući da je njihovo dijete u dobrim rukama i u dobrom okruženju.

Mjesto gdje se djeca školuju da kritički razmišljaju

Dilema je mnogo, razmišljanja zasigurno još više. No, oni koji odaberu Gimnaziju Žiger neće pogriješiti. To je škola u kojoj možete odabrati smjer opće i jezične gimnazije. Nastava nekoliko predmeta odvija se dvojezično, tj. na hrvatskom i engleskom jeziku. Nastava fakultativnih predmeta Govorništva i Filmske kulture daju programu poseban, suvremeni europski „štih“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovdje se djeca školuju i odgajaju za buduće uspješne stručnjake s visokom općom obrazovanošću, visokom razinom kulturnih vrijednosti i navika, visokom razinom komunikacijskih vještina koje će im jednog dana omogućiti da uspješno predstave svoju kompaniju, svoj proizvod, svoju ideju, da ju argumentiraju na najbolji mogući način te da pritom kritički razmišljaju. 

Nastava je organizirana od ponedjeljka do petka s uključenim satima učenja, što pruža mogućnost za dodatno tumačenje gradiva, učvršćivanje, ponavljanje, nadoknađivanje propuštenog gradiva zbog bolesti, sportskih ili glazbenih obaveza, izradu domaćih uradaka. To je također prilika da se dodatno radi s nadarenim učenicima te da se pojačano uče predmeti za koje kod učenika postoji interes, kao npr. Matematika, Informatika, Likovni.

Brojni razlozi za upis na Gimnaziju Žiger

U Gimnaziji Žiger podjednak je naglasak na prirodoslovnim i društvenim predmetima, a stranih jezika učenici dobivaju u izobilju, uz mogućnost dodatnog besplatnog učenja stranih jezika u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Navedimo još samo nekoliko prednosti koje ćete dobiti u Gimnaziji Žiger: stručni, mladi, motivirani profesori, prijateljska i poticajna atmosfera, nastava informatike tijekom sva četiri razreda, istraživačka nastava prirodoslovnih predmeta, terenska nastava u Hrvatskoj i u inozemstvu dva puta godišnje – učenje na trgovima europskih gradova, suvremena opremljenost škole, topli obrok organiziran u školi, vlastita dvorana za tjelesni odgoj, suradnja s uspješnim tvrtkama, vlastite pripreme za državnu maturu...doista je mnogo razloga za odabir Gimnazije Žiger.

Gimnazija Žiger izvrsno funkcionira već dvanaest godina i u svom radu postiže ne samo  zadovoljstvo učenika i roditelja, već i izvrsne rezultate. Izvrsni rezultati na državnoj maturi te upis na cijeli spektar fakulteta, od prirodoslovnih do društvenih, od hrvatskih fakulteta do fakulteta u Engleskoj, Nizozemskoj. Nekadašnji učenici Gimnazije Žiger nakon završenog fakulteta danas su na različitim pozicijama u državnim i privatnim tvrtkama, ili pak su vlasnici vlastitih uspješnih kompanija.

Gimnazija Žiger zadovoljit će mnoge ukuse, mnoge ambicije, razviti već postojeće sposobnosti učenika i otkriti u njima njihove skrivene talente. Nemojte propustiti upoznati se s programom Gimnazije Žiger i uvjetima školovanja u njoj.

Odaberite školu u kojoj obaveze postaju zadovoljstvo!

Dan otvorenih vrata: 27. V. 2017. od 10 do 12 sati

042 330 385; 098 284 948

S. Vraza 37, 42 000 Varaždin

gimnazija@skola-ziger.hr     

www.skola-ziger.hr

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!