Promo

EDUCIRAJME Završne prijave za edukaciju iz Excela u Varaždinu

EDUCIRAJME Završne prijave za edukaciju iz Excela u Varaždinu

U EducirajMe centru u Varaždinu, ovog ljeta je jedinstvena prilika za sve koji žele naučiti raditi na računalu, jer počeli su upisi na tečaj iz Excela. U tijeku su završni upisi, koji traju do petka, kada je na rasporedu i uvodno predavanje.

Tečajeve provode vrhunski certificirani edukatori, po ECDL standardima i uz svu najmoderniju opremu, u centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1.kat). Sva predavanja se održavaju u kasnopopodnevnim i večernjim terminima.

Osnove računala danas su neizbježne kod svakog posla, ali i u svakodnevnom životu, a Word i Excel dio su softverskog paketa Microsoft Office, koji je najkorišteniji računalni softver na svijetu, i koristi ga čak 1,2 milijarde ljudi u svijetu!

Prijavite se na tečaj iz Microsoft Excela, Izrada tabličnih kalkulacija, koji također traje 20 sati, a cijena mu je 536,25 kuna + PDV. Na ovu cijenu plaća se dodatno i 400 kuna upisnine. Početak edukacije bit će u ponedjeljak, 10. srpnja, a tečaj traje pet dana!

Edukacija je u skladu s ECDL standardom, a po završetku se stječu i potvrde o završetku tečaja.

Prijave na e-mail pamela@educirajme.com ili na telefon 042/200-515 te osobno u EducirajMe centru u Kukuljevićevoj 7 (1. kat) u Varaždinu, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 16 sati te utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati. 

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!