RADIO MEGATON Slavi 15. rođendan uz ‘Rođendansku MEGA premetaljku’!

Pravilno poredanih petnaest riječi najs(p)retnijeg slušatelja Radija Megaton vodi do lijepe nagrade – prijenosnog računala Asus vrijednog 3.500 kuna!

Kada Radio Megaton priređuje rođendansko slavlje, redovito je to u znaku bogatih nagrada. Tako se i ove godine priređuje atraktivna nagradna igra ‘Rođendanska MEGA premetaljka‘.

Riječ je o nagradnoj igri koja počinje u četvrtak, 28. rujna i traje do ponedjeljka, 2. listopda 2017. godine, dok je samo finale dan kasnije, u utorak, 3. listopada, na sam rođendan Radija Megaton.

Slušatelji se u nagradnu igru mogu uključiti na način da svakodnevno prateći program Radija Megaton na frekvenciji 104,9 MHz ili putem live streaminga na internetskoj stranici www.radiomegaton.hr zapisuju riječi koje se, bez unaprijed određenog redoslijeda, emitiraju u različitim terminima tijekom dana.

Dakle, tijekom pet dana svakodnevno će se u vremenu od 6 do 22 sata otkrivati po tri riječi, a zadatak je emitirane i zvučnim signalom izdvojene riječi uobličiti u smislenu rečenicu.

Slušatelji koji žele konkurirati za nagradu – prijenosno računalo Asus u vrijednosti 3.500 kuna – trebaju se s točnim poretkom riječi u rečenici javiti u program Radija Megaton u utorak, 3. listopada od 12 sati.

Telefonski su brojevi 042/209-001 i 042/209-002. Onaj slušatelj ili slušateljica Radija Megaton koji će ponuditi točan odgovor, bit će nagrađen/a s prijenosnim računalom, što će sigurno biti jedan od razloga da se dobro upamti 15. rođendan omiljenog Radija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije