Promo

Varaždinskom Mobilisisu iz EU 14 mil. za gradnju i opremanje poslovnih prostora

Varaždinskom Mobilisisu iz EU 14 mil. za gradnju i opremanje poslovnih prostora

Mobilisis je 2016. godine na natječaj Ministarstva poduzetništva i obrta prijavio projekt pod nazivom 'Povećanje proizvodnih kapaciteta tvrtke Mobilisis d.o.o. izgradnjom novog poslovnog prostora i ulaganjem u opremu'.

Nakon odluke o financiranju i dodjeli bespovratnih sredstava u okviru javnog poziva 'Kompetentnost i razvoj MSP' u vrijednosti 13.743.033,81 HRK tvrtka Mobilisis je započela provedbu projekta u srpnju 2017. godine. 

Glavni izazovi tvrtke Mobilisis d.o.o. su nedovoljni ljudski i prostorni kapaciteti te unaprjeđenje sofisticirane opreme potrebne za poboljšanje kvalitete proizvoda i širenje poslovanja. Ovim ulaganjem Mobilisis osigurava suvremeno opremljeni radni prostor za sve svoje djelatnike ali i jedan od najmodernijih laboratorija za razvoj elektroničkih uređaja i informacijskih sustava iz IoT segmenta..

Cilj projekta je povećanje proizvodnih kapaciteta tvrtke Mobilisis izgradnjom novog poslovnog prostora i ulaganjem u opremu, a uspješna provedba projekta doprinijet će razvoju i rastu malog i srednjeg poduzetništva na domaćem ali poglavito stranim tržištima.

Ciljna skupina su zaposlenici Društva, a krajnji korisnici sadašnji i budući partneri, korisnici proizvoda, dobavljači i regionalna zajednica. Završetak projekta planiran je u srpnju 2019. godine, a ukupna vrijednost projekta iznosi 38.252.308,06 HRK.

Očekivani rezultati projekta su povećanje prihoda od prodaje za 143%, povećanje prihoda od prodaje u inozemstvu za 656% te 29 novozaposlenih.

 
*Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Mobilisis d.o.o.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.