Promo

DISKAČ VARAŽDIN Od 2. ožujka s radom počinje novi disco club

DISKAČ VARAŽDIN Od 2. ožujka s radom počinje novi disco club

Na prostoru jednog dugogodišnjeg kluba, Smash Cluba u Varaždinu, nakon skorog preuređenja otvorit će se novi club - Diskač Varaždin.

Organizator najavljuje ljeto prepuno zanimljivih DJ gostovanja, odlične glazbe te vrućih noći začinjenih najraznovrsnijom glazbenom selekcijom koji osiguravaju najbolji provod u gradu!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Varaždin će ponovno oživjeti te će se noćni život polako, ali sigurno vratiti te će provod u gradu biti još luđi i jači nego što je bio do sad. Baš onako kao što je to i u Diskaču u Čakovcu.

Dođite u petak i subotu 2. i 3. ožujka na veliko otvorenje mjesta najboljeg provoda u gradu - Diskač Varaždin, na mjesto gdje vas očekuju brojna iznenađenja i nagrade.

Na otvorenju, u petak 2. ožujka, od 22 sata će za početak plesne cipelice ugrijati MEGATOMANIJA & DJ MIREK vs MC MARLON, dok će za zabavu u subotu, 3. ožujka, biti zaduđeni DJ CRAZY & DORA SAKAČ.

Ne brinite, organizatori su osigurali party ponudu pića za što će tijekom cijele večeri biti zadužene lijepe hostese. Sve ostale detalje za otvorenje možete pogledati na Facebook stranici.

Nemojte se dvoumiti, dođite na adresu Zagrebačka 91/b Varaždin. Za one koji ne posjeduju vozačku dozvolu, a ne žele propustiti ovo spektakularno otvorenje najboljeg mjesta za provod u gradu, organizatori si osigurali besplatan prijevoz iz Čakovca za Varaždin i natrag.

Na Vama je samo da budete puni energije i dobre volje, te okrenete broj 091 533 37 86 kako bi osigurali besplatan prijevoz.

Diskač Varaždin Vas očekuje!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.