Promo

Dani ljepote, zdravlja, plesa i sporta 17. i 18. ožujka u centru Lumini

Dani ljepote, zdravlja, plesa i sporta 17. i 18. ožujka u centru Lumini

- U ponudi je besplatan pregled vida, lica i vlasišta. Građani će moći kušati zdravu hranu i napitke te upoznati dodatke prehrani. Sve zainteresirane čeka i besplatno šminkanje. Što već sve znaju, u subotu će pokazati učenici Strukovne škole Varaždin. Održat će radionicu izrade sapuna i krema te posjetitelje upoznati s prirodnom kozmetikom. Sugrađanke će počastiti i izradom brzih frizura poput pletenica i kovrčanja kose, masažom ruku te manikurom. Djecu će razveseliti oslikavanjem lica - stoji u najavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjelju u 10 sati počinje veliko plesno natjecanje Varaždin Dance Open. Na njemu će nastupiti više od dvjesto plesača svih dobnih skupina iz raznih dijelova zemlje - od Rijeke preko Zagreba do Varaždina. Natjecat će se u deset plesnih disciplina, a plesno umijeće moći će pokazati i posjetitelji.

- Trebaju se prijaviti za 'battle', tj. odmjeravanje snaga jedan na jedan. Dva plesača izlaze na podij, organizator odabire pjesmu po vlastitom izboru, a oni plesom u slobodnom stilu pokazuju tko je bolji. Posjetitelje dvodnevne manifestacije u centru Lumini očekuje i upoznavanje drugih sportova te poduka iz razgibavanja - stoji u najavi.

Trgovine, restorani i kafići pripremaju posebne ponude i pogodnosti nadahnute zdravim stilom života. Djeca se u subotu mogu dodatno zabaviti uz proslavu 2. rođendana igraonice Twister.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!