Promo

TVRTKA EUROLAND IZ ČAKOVCA

EUROLAND-u novi vizualni identitet i certifikat ISO 9001

EUROLAND-u novi vizualni identitet i certifikat ISO 9001
PR fotografija

Kraj još jedne uspješne poslovne godine tvrtka Euroland obilježila je predstavljanjem novog vizualnog identiteta kao i certifikata ISO 9001 koji posjeduje od sredine 2019. godine

Nakon više od 20 godina uspješnog upravljanja zgradama stari logotip zamijenjen je modernijim, jednostavnijim, s čistim linijama. „Prepoznatljiva plava boja zadržana i u novom logotipu označava naš kontinuitet, dok slovo E, simpatično ukomponirano, simbolizira oblik zgrade, a ujedno je i početno slovo naziva tvrtke. Osim što označava travnatu površinu, zelena boja ima više značenja, pa tako stilizirana ruka koja drži zgrade na dlanu predstavlja stvarnu brigu o zgradama, kao i smjer prema zelenoj infrastrukturi te kružnom gospodarenju zgradama.“, objasnio je direktor Slaviček.

U tvrtci su zaposleni djelatnici građevinske i ekonomske struke koji surađujući s provjerenim izvođačima i partnerima te prateći najnovije trendove upravljaju na više od 150 višestambenih i poslovnih zgrada diljem sjeverozapadne Hrvatske.Kvalitetu održavanja i upravljanja zgradama potvrđuju i certifikatom ISO 9001 koji im omogućuje bolje praćenje poslovnih procesa. Zahvaljujući njemu će, u slučaju primjedbe, lakše otkriti izvor problema te ga učinkovitije i kvalitetnije riješiti. Iza Eurolanda stoji nekoliko energetski obnovljenih zgrada, a nakon najave Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za novim krugom energetske obnove, u bližoj će budućnosti širom Čakovca i Varaždina zasjati još nekoliko zgrada s novim fasadama.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video