Promo

CITY SHOW U VARAŽDINU

CITY SHOW ostavio publiku bez daha!

CITY SHOW ostavio publiku bez daha!
PR fotografija

Ovaj vizualni spektakl, glazbena poslastica obavijena maglom magije, publiku je ostavila bez daha, a dvoranom se nerijetko prolomio glasan pljesak

Prošle je subote Arena Varaždin ugostila CITY SHOW, iluzionističko-plesni spektakl sačinjen od bivših natjecatelja Supertalenta. Za iluzionistički dio showa, zaduženi su bili najbolji iluzionisti Hrvatske: Andrej the illusionist, poznatiji kao riječki Houdini te Casper, šibenski majstor iluzije. Tlo pod nogama publike, doslovno su zatresle Tron girls koje su stigle iz Slovačke; plesni led spektakl koji je malo koga ostavio ravonodušnim. Glasom i stasom šarmirali su nas i glazbeno-scenska skupina Cabaret a la carte pod vodstvom Karoline Šuše iz Opatije.

Ovaj vizualni spektakl, glazbena poslastica obavijena maglom magije, publiku je ostavila bez daha, a dvoranom se nerijetko prolomio glasan pljesak. Da ovakvih programa definitivno nedostaje, dokazali su i komentari publike nakon samog showa:

- “Bez riječi sam. Još uvijek sam pod dojmom.” , “Ne znam koji bi dio izdvojila kao najbolji. Cure i dečki su zaista fantastični!”, “Produkcija na svjetskom nivou.” - samo su neki od njih kratko prokomentirali.

City show će nastaviti svoju turneju po gradovima diljem Hrvatske, a ubrzo, već 26. listopada možete ih uhvatiti u Osijeku. Nadamo se da će nam ovakvih večeri, koje će nam oduševiti sva naša osjetila, biti što više.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video