Promo

otvorenje salona za nokte

Novootvoreni specijalizirani salon za nokte London Beauty u centru Varaždina!

Novootvoreni specijalizirani salon za nokte London Beauty u centru Varaždina!
PR fotografija

U subotu, 28. rujna, 2019. svečanom proslavom obilježeno je otvorenje novog specijaliziranog salona u Coning centru na adresi Pavlinska 5, Varaždin. London Beauty je za svoje klijentice pripremio posebne pogodnosti u vidu popusta od 10% na kompletnu uslugu do 1. studenog 2019.

Otvorenje se odvilo u ugodnom višesatnom druženju s poslovnim partnerima i prijateljama. Prostor novouređenog salona inspiriran je britanskom kraljevskom prijestolnicom, Londonom. 


London Beauty nudi Vam mogućnost tretmana u rukama kreativnog i profesionalog osoblja s višegodišnjim iskustvom koje je usavršeno vrhunskim edukacijama od strane profesionalog edukatora. Vizija London Beauty salona je pružanje noviteta uz visokokvalitetnu opremu i materijale i isto takvu uslugu, s naglaskom na posebnu pažnju zahtjevima klijentica i individualni pristup.


Manađement salona u rukama je mlade poduzetnice koja je svoje znanje stekla i nastavlja poboljšavati na fakultetu međunarodnog biznisa u London i radom u prestižnim međunarodnim tvrtkama. Stoga, vjerujemo da će ovaj poslovni model dati vrhunske rezultate jer ljepota i intelekt se savršeno nadopunjuju.

Prepustite se i uživajte! 

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 20h, a subotom od 8 do 14h. Svoje termine rezervirajte na broj 098/191-1000 ili preko FB stranice: London Beauty


Nadalje, povodom otvorenja, London Beauty je za svoje klijentice pripremio posebne pogodnosti u vidu popusta od 10% na kompletnu uslugu do 1. studenog 2019., poklon bonove koji se ostvaraju skupljanjem bodova kao i razne nagradne igre. 






Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video