Promo

SPORTOM DO ZDRAVLJA

TTS SPORT CENTAR CrossFit Varaždin kreće s programom CrossFit Kids, namijenjenom djeci od 10 do 14 godina

TTS SPORT CENTAR CrossFit Varaždin kreće s programom CrossFit Kids, namijenjenom djeci od 10 do 14 godina
TTS Sport centar

Želite li da vaše dijete radi na temeljima za zdraviju budućnost? Ako se već bavi sportom, CrossFit je savršen za povećanje fizičkih sposobnosti, a ako još nije odlučilo, možda je baš CrossFit ono u što će se zaljubiti!

CrossFit Varaždin kreće u novi ciklus treninga posebno namijenjenom za djecu od 10 do 14 godina!

Treninzi startaju 2. listopada 2019., a održavat će se utorkom i četvrtkom od 15:45 do 16:30.

CrossFit je sve popularniji oblik treninga, a može se opisati kao visoko intenzivan, konstantno varijabilan trenažni proces dizajniran za razvoj snage i kondicije.

Namijenjen je svima zbog mogućnosti prilagodbe opterećenja i intenziteta, od profesionalnih sportaša pa sve do naših najstarijih članova obitelji. Čar CrossFita leži upravo u modificiranju treninga za svaku osobu pojedinačno, ovisno o potrebama, mogućnostima te fizičkoj spremi osobe.

CrossFit je objedinio karakteristike drugih sportova kao što su olimpijska dizanja, gimnastika, atletika; i danas stvara sportaše koji su spremni na sve.

CrossFit boxevi i izgledom se razlikuju od običnih teretana. Imaju i koriste minimalno sprava. Ono što možete tamo pronaći su šipke, girje, sanduci, vijače i slično, dok klasične teretane koriste sprave kojima se maksimalno ograničava pokret što dovodi do nesrazmjernog razvoja mišića u odnosu na vezivna tkiva koja podržavaju mišiće te mobilnost i stabilnost zglobova.

Ako ste zainteresirani, možete se javiti porukom preko službenih stranica TTS Sport centra, CrossFit Varaždina, nazvati na broj 042 490 850 ili osobno doći na recepciju centra.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci