Promo

GLAZBA & GASTRO

BAROKNA VEČER Total Baroque u Straussu ovog četvrtka uz Total Trio i švedske hitove

BAROKNA VEČER Total Baroque u Straussu ovog četvrtka uz Total Trio i švedske hitove

U sklopu dodatnih programa (Total Baroque) na ovogodišnjim Baroknim večerima, posebna večer održava se ovaj četvrtak u Straussu.

Po nazivom Total Baroque u Straussu održat će se glazbeno – gastro večer, na kojoj će svirati 'Total Trio', koji će na akustičnoj gitari, klavijaturama, uz vokal naravno, pjevati švedske hitove (ABBA, Roxette i ostali).

Bit će tu i poseban Barok menu, u koji je uključeno piće dobrodošlice - Barok koktel. U meni ulazi i Barok burger (pljeskavica, džem od luka, salata, cheddar sir) uz umak i krumpiriće. Bit će tu i desert (drobljena pita s jabukom, brusnicama i borovnicama), kojim se može zasladiti večer. Cijena za kompletan Barok menu (piće, burger, desert) je 60 kuna.

Uz to, može se popiti i barokni koktel i pored menua, po cijeni od 25 kuna, a bit će tu i već poznato Barokno pivo, ove godine u dva okusa.

Osim toga, i cjelokupni ostali asortiman pića, piva, ali i hrane i slatkih specijaliteta. Provjerite zašto je glavni slogan Straussa Art of drinking.

Prijaviti se možete putem Facebooka ili putem telefona 095 367 67 20.

Spomenimo da je Strauss krenuo i s ponudom dnevnih jela (od 11 do 17 sati), od ponedjeljka do petka, kada možete isprobati i njihovu odličnu kuhinju, u posebnom ambijentu.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video