Promo

AKO ŽELITE UČITI SVIRATI I PJEVATI

GLAZBA U tijeku upisi u LOOP Glazbenu kliniku, uskoro besplatni ogledni satovi

GLAZBA U tijeku upisi u LOOP Glazbenu kliniku, uskoro besplatni ogledni satovi

Moderni edukativni programi sviranja i pjevanja u vrhunskim uvjetima, te učenje i usavršavanje uz vrsne glazbenike s dugogodišnjim iskustvom.

Želite naučiti pjevati, odnosno svirati gitaru, bubnjeve, klavir ili synthesizer? Imate određeno predznanje i pjevačko, odnosno sviračko iskustvo, ali se želite dodatno educirati? Htijeli biste da edukativni program bude prilagođen upravo Vama, odnosno Vašim mogućnostima i afinitetima? Ukoliko su Vaši odgovori na prethodna pitanja potvrdni – pravo mjesto za Vas je LOOP Glazbena klinika.

Smještena u samom centru Varaždina, u Kratkoj ulici 4, LOOP Glazbena klinika svojim polaznicima nudi moderan i učinkovit program edukacije na suvremenim instrumentima i glazbenoj opremi te učenje, odnosno usavršavanje uz vrhunske predavače.

Radi se o redom glazbenicima s bogatim sviračkim i pjevačkim iskustvom, koji iza sebe imaju velik broj nastupa na većim ili manjim pozornicama, te live snimanja i snimanja u studiju. Neki od predavača su poznati varaždinski glazbenik Nenad Resnik, vrsni gitarist Ivan Ivanković koji iza sebe ima tri studijska albuma i rad s brojnim hrvatskim glazbenicima te profesorica s impresivnim pjevačkim iskustvom Martina Jakšić Rodiger.

6b88ae6e43d1e1db2f33aa5a0f62d1d0.jpg?v=2

Edukativni programi LOOP Glazbene klinike namijenjeni su za djecu, početnike, amatere, ali i profesionalce, bez obzira na preferirane stilove glazbe i glazbeno predznanje. Edukacija se izvodi u vrhunskim uvjetima rada i u poticajnom okruženju, i to kroz rad u grupama za 2 do 5 polaznika ili kroz individualne sate.

Važno je napomenuti i da polaznici LOOP Glazbene klinike dobivaju mogućnost besplatnog korištenja instrumenata u trajanju od dva mjeseca, a nakon toga i mogućnost najma ili kupnje instrumenata po povoljnijim uvjetima u LOOP music shopu u Ulici Stanka Vraza 6 u Varaždinu.

Osim navedenog, polaznicima LOOP Glazbene klinike nudi se i sudjelovanje u dodatnim radionicama, klinikama i kampovima, besplatno ili po povoljnijim uvjetima.

Prijave za edukaciju u LOOP Glazbenoj klinici moguće su putem Prijave na internetskim stranicama https://klinika.loop.hr/, odnosno na e-mail [email protected] ili na brojeve telefona 042/421-186 i 099/731-6785. Više informacija o edukativnim programima LOOP Glazbene klinike, predavačima i pogodnostima koje se nude polaznicima, zainteresirani mogu dobiti kroz sudjelovanje u besplatnim uvodnim (oglednim) satovima učenja sviranja i pjevanja.

Bit će održani u prostorima LOOP Glazbene klinike u Kratkoj ulici 4 u Varaždinu, u razdoblju od 16. do 20. rujna 2019. godine, prema sljedećem rasporedu:

Iskoristite priliku i provjerite na licu mjesta što sve LOOP Glazbena klinika nudi. Svi su dobrodošli.

 

ddd6db71d5611b7797b5596903dd6aa6.jpg?v=2

216f91fc9abc2c855afb3cf85c629b08.jpg?v=2

320e4cf5338a89b66cc0e32475b7ce8d.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video