Promo

KONCERT U TVOM DOMU

EKSKLUZIVNO Želiš da Jelena Rozga turneju počne u tvom dnevnom boravku?

EKSKLUZIVNO Želiš da Jelena Rozga turneju počne u tvom dnevnom boravku?
Narodni

Jelena Rozga uskoro će objaviti novi album, a potom kreće na veliku turneju u sklopu koje će promovirati 20-ak svojih pjesama u akustičnoj verziji. Najslušaniji radio u Hrvatskoj, Narodni, ti omogućuje da je ugostiš i da upravo u tvom dnevnom boravku započne regionalnu turneju.

"Koncert u tvom domu" Narodnog je prilika koja se ne propušta jer kad ćeš opet dobiti šansu ugostiti jednu od najvećih hrvatskih zvijezda u svom domu. I ona će pjevati samo za tebe i tvoje prijatelje. To se zove priča za unuke.

Tvoj dom može postati početna točka njezine regionalne turneje na kojoj će predstaviti akustične verzije svojih velikih hitova poput pjesama "Opijum", "Oprosti mala" i "S druge strane mjeseca". Ideja o akustičnom albumu rodila se nakon gostovanja u "Living Room Acousticu" Narodnog koje na YouTubeu bilježi višemilijunske preglede.

"Taj video izazvao je mnoštvo lijepih komentara. Očigledno ljudima nedostaju ovako lijepe pjesme i vjerojatno mene vole čuti u akustičnoj verziji. Iznimno se radujem cijelom projektu, albumu i nakon toga turneji. Sretna sam i što ću nekoga iznenaditi u njegovom ili njezinom dnevnom boravku", rekla je Jelena Rozga.

Dakle, upravo ti možeš postati važan dio ove velike priče. Budi kreativan i snimi video potencijalne pozornice, odnosno svog dnevnog boravka i predstavi obitelj i prijatelje koje ćeš pozvati na ovaj ekskluzivni koncert. Dokaži da baš ti zaslužuješ posjet jedne od najvećih zvijezda današnjice. Svoj uradak objavi na Facebook zidu Narodnog.

"Bit će mi čast pjevati u tvom domu“, poručuje ti Jelena.

Sve prijave koje pristignu do 12 sati u srijedu 18. rujna detaljno će pregledati žiri u kojem će sjediti Jelena Rozga i voditeljske zvijezde Narodnog - Doris Pinčić Rogoznica, Hrvoje Kečkeš, Tatjana Jurić, Nives Ivanišević, Marko Bratoš, Gina Victoria Damjanović, Tomislav Cvetković i Anamarija Božinović.

Uvjeri ih da ste ti i Rozga savršen spoj i osvoji nezaboravnu noć u kakvoj je prije godinu dana uživala Vedrana iz Splita kada joj je u goste stigla Nina Badrić.

 

Prije Nine na privatnim koncertima u dnevnim boravcima slušatelja Narodnog nastupali su Severina i Petar Grašo. Svaki put, pa će tako biti i ovaj, najslušaniji radio u zemlji pobrine se za sve troškove organizacije.

Nemoj čekati, prijavi se. Budi uz Narodni i u četvrtak 19. rujna doznaj stiže li ti Jelena Rozga u goste 25. rujna. Sretno :)

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video