Promo

NOVA SEZONA U TTS-u

Brojni novi programi od jeseni u TTS-u u rođendanskoj sezoni

Brojni novi programi od jeseni u TTS-u u rođendanskoj sezoni

U TTS Sport centru Varaždin je krenula nova sezona s kojom su se vratili svi grupni programi uz nekoliko noviteta!

U TTS Sport centru Varaždin je krenula nova sezona s kojom su se vratili svi grupni programi uz nekoliko noviteta! 

Ove godine TTS slavi i 10. godišnjicu postojanja centra u sklopu koje su pripremili mnoštvo zanimljivih događanja te velika proslava u 11. mjesecu.

Tijekom ljeta su krenuli u renovaciju kako bi vas tuševi u svlačionicama spremno dočekali.

Također, uz novi raspored Crossfita, koje se iz praktičnih razloga pomiču pola sata ranije, otvorili su i nove Pilates grupe zbog brojnosti polaznika, dok je Skinny kile grupa krenula je s treninzima 2.9., koji se do sada pokazao kao jedan od najkvalitetnijih programa za mršavljenje u regiji, a kao takav je i jedinstven grupni program u regiji.

S novom sezonom su se vratili i ostali programi, kao što su Pole dance, Aerial Hoop, Trbuh-guza-noge i fit body!

Nisu zaboravili niti na najmlađe, te su otvorili upise i za Dječju školu sporta Lumen koja je namijenjena za djecu od 4 do 9 godina.

Uz sve to, očekuje vas i velika proslava rođendana uz live svirku u Maraschino Craft baru, kao i doček Nove godine s kojim se, već je dobro poznato, kreće već od ranih jutarnjih sati!

Centar je, također, prošle godine intenzivno krenuo u razvijanje medicinskog dijela, Pro Active Medi Centra, u sklopu kojeg rade vrhunski kineziterapeuti te fizioterapeutkinja koja se bavi jednom od najpoznatijih te najcjelovitijih trodimenzionalnih konzervativnih metoda liječenja skolioza priznata u cijelom svijetu, Schrooth metodom.

U ponudi imaju i kineziterapiju, dio fizikalne terapije koja se bavi primjenom pokreta u svrhu liječenja, kao i različite vrste masaže iz kojih valja izdvojiti MFT (manipulativnu fasetnu terapiju) čiji je cilj kroz 'izravnavanje' kralježnice, točnije fasetnih
zglobova, otkloniti pritisak i omogućiti da živac kvalitetno prenosi informacije od leđne moždine prema tkivu i natrag te tako potaknuti prirodniji sistem regeneracije tkiva.

Ako im se želite priključiti ili imate bilo kakvo pitanje, nazovite recepciju centra na broj 042 490 850 ili se javite na e-mail [email protected]!

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video