Promo

WINE & GIN BAR

NOVO Caffe bar Strauss otvorio i prostor u dvorištu, spremili i poseban Špancirfest meni

NOVO Caffe bar Strauss otvorio i prostor u dvorištu, spremili i poseban Špancirfest meni

Ovih dana otvoren je i prostor u dvorištu, specijalno uređeni Wine&Gin bar, a tijekom Špancirfesta spremili su i posebnu ponudu. U dvorištu će tako biti živa glazba i moći će se birati iz bogatog izbora pića, ali i hrane, u posebnom Špancirfest meniju.

 

Caffe bar & restaurant Strauss otvoren je u lipnju na Stančićevom trgu, i postao jedna od nezaobilaznih lokacija u Varaždinu.

Smješten je na jednom od najljepših gradskih trgova, a krasi ga odlična terasa i odlično uređen interijer te veliki izbor kvalitetnih pića i hrane.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovih dana otvoren je i prostor u dvorištu, specijalno uređeni Wine&Gin bar, a tijekom Špancirfesta spremili su i posebnu ponudu. U dvorištu će tako biti živa glazba, već danas (subota) sviraju popularni Taliri, a u unutrašnjem prostoru će biti DJ glazba. Idući vikend svirat će Kumovi (petak) te ponovno Taliri u subotu.

Svi gosti birati iz bogatog izbora pića, ali i hrane, u posebnom Špancirfest meniju.

A što sve se nalazi u ponudi, možete provjeriti i sami, ako dođete u Strauss na Stančićev trg. Sve informacije možete pronaći i na njihovoj Facebook stranici.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video