Promo

NITI JEDAN TRENING NIJE ISTI

TTS CENTAR Pripremljeni brojni noviteti za CrossFit, upisi u tijeku, probni trening besplatan

TTS CENTAR Pripremljeni brojni noviteti za CrossFit, upisi u tijeku, probni trening besplatan
TTS Sport centar

U TTS-u uskoro počinje nova sezona, a već se naveliko spremaju za svoju jubilarnu (10. godišnjica) sezonu. Posebne novitete pripremio je CrossFit Varaždin, a u tekstu provjerite što sve CrossFit nudi i koje su mogućnosti.

U TTS Sport centru Varaždin se na veliko pripremaju za novu sezonu koja starta 2.9.!

Ove godine slave 10. godišnjicu postojanja centra u sklopu koje je CrossFit Varaždin pripremio novitete za svoje članove, a i one koji će se tek priključiti!

Po definiciji CrossFit je konstantno promjenjiv, visoko intenzivan funkcionalni trening koji za cilj ima razvoj bazične kondicijske pripremljenosti te svih motoričkih sposobnosti, dok je u praksi zabavna, intenzivna i motivirajuća metoda treninga kroz koji ćete se odmah zaljubiti u vježbanje te podići vašu tjelesnu pripremljenost na sasvim novu razinu!

2e2a7e9c64eaa45ad03477c55bdecc68.jpg?v=2Kako se pokazala potreba za otvaranjem grupe za starije, ponovno kreću u jutarnjim terminima s Master Fitom, grupom za osobe starije od 60 godina, u trajanju od 30 minuta, u kojoj je program u potpunosti prilagođen njihovim mogućnostima i potrebama.

Female Class je nova grupa namijenjena isključivo za žene, a bazira se na kondiciji i segmentima CrossFita koji su ženama zanimljiviji i privlačniji od klasičnog CrossFita.

U već standardnu i veoma popularnu grupu, Met-Con, mogu se uključiti svi, a kod programiranja treninga je fokus stavljen na povećanju kondicijskog kapaciteta, dok se na Crossfit Classu objedinjuju svi segmenti CrossFita.

U CrossFitu je specifično da niti jedan trening nije isti, a sve ovisi o mašti trenera, što ga čini jako zanimljivim, i sigurno ćete se u CrossFit odmah zaljubiti!

Ako ste zainteresirani, javite im se putem Facebooka ili pozivom na broj 042 490 850!
PROBNI TRENING JE BESPLATAN!

6e335de562c797a2c08785442817543a.jpg?v=2fdfcb041ddb1658f0b908a9a680f14cc.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video