Promo

GLOBALNI TREND

Grad Varaždin dobio je svoj prvi online supermarket - Lankea.com

Grad Varaždin dobio je svoj prvi online supermarket - Lankea.com
Ilustracija

Trenutno se na stranicama Lankee može pronaći nešto više od 9 tisuća artikala široke potrošnje, a taj broj svakodnevno raste.

Grad Varaždin dobio je svoj prvi online supermarket - Lankea.com, svaka narudžba dostavlja se na kućnu adresu, a prvi termini za dostavu dostupni su već idućeg dana.

Od sada i stanovnici Varaždina mogu obaviti svoju dnevnu, tjednu ili čak mjesečnu kupovinu namirnica bez odlaska u fizičke trgovine trošeći svoje slobodno vrijeme kojeg je danas ionako premalo za sve nas. 

Lankea slijedi globalni trend online trgovanja. Tako je Lankea prepoznala budućnost ovakvog oblika trgovine te važnost skraćivanja vremena potrebnog za obavljanjem kupovine namirnica.

bbef4545238ec943d4af8724107451f9.jpg?v=2

Trenutno se na stranicama Lankee može pronaći nešto više od 9 tisuća artikala široke potrošnje, a taj broj svakodnevno raste. Svaki proizvod predstavljen je njegovom odgovarajućom slikom, primjerice sa slike možete vidjeti sastojke proizvoda kojeg kupujete. Sve što vam je potrebno u pripremi obroka, ili kućanstva za nadolazeći tjedan možete naručiti s Lankea web stranice. 

Lankea ima i svoj razvijeni sustav dostave koji će omogućiti isporuku narudžbe unutar svega nekoliko sati. Svaka narudžba može biti individualno zakazana za dostavu, što znači da je vrijeme dostave potpuno prilagođeno vašim željama i navikama.

Minimalan iznos narudžbe iznosi 200 kn, cijena dostave za narudžbe iznad 600 kuna bit će besplatna dok za niže iznose varira od 5 do 20 kuna. 

Varaždinski.hr i Lankea poklanjaju 15 kn popusta za narudžbu putem promotivnog koda: VARAZDINSKI15. Prilikom koraka 'Pregled&Plaćanje' potrebno je odabrati 'Iskoristite kupon za popust' i unijeti promotivni kod.

Prve narudžbe su im već stigle i prve dostave su već obavljene, ako vas zanima kakav izbor nude, posjetite njihovu web stranicu

 

85f34ff522a2e8f173eda76e9948c135.jpg?v=2

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!