Promo

NEMA PAUZE NITI KROZ LJETO

POKRENITE SE Za CrossFit nema pauze ni ljeti, prijavite se u TTS-u za besplatni probni trening

POKRENITE SE Za CrossFit nema pauze ni ljeti, prijavite se u TTS-u za besplatni probni trening
TTS Sport centar

CrossFit Varaždin, kao jedini licencirani box u Varaždinu. Ako želite probati zašto CrossFit zajednica iz dana u dan raste te što to CrossFit čini posebnim, dođite u CrossFit Varaždin, u sklopu TTS Sport Centra.

Svima nam je dobro poznata izreka kako nikad nije prekasno krenuti, ali znamo dobro da je najteže pokrenuti se, pogotovo u ovom periodu kad nas vrućine tjeraju da sjedamo pod klimu i ne mičemo se cijeli dan.

Pridružite se Crossfit Varaždin ekipi jer ne planiraju usporiti s treninzima niti u ljetnim mjesecima, a za motivaciju ne trebate brinuti. Atmosfera na treninzima je odlična, treneri su stručni, treninzi su uvijek drugačiji i izazovni!

Po definiciji CrossFit je konstantno promjenjiv, visoko intenzivan funkcionalni trening koji za cilj ima razvoj bazične kondicijske pripremljenosti te svih motoričkih sposobnosti.

Dok je u praksi zabavna, intenzivna i motivirajuća metoda treninga kroz koji ćete se odmah zaljubiti u vježbanje te podići vašu tjelesnu pripremljenost na sasvim novu razinu. Ono što CrossFit čini posebnim je:

  • priprema vas za svakodnevne fizičke aktivnosti, fizički i psihički,
  • fokus je na zajedništvu i zabavi,
  • adaptivan je i s time omogućuje apsolutno svakome da se bavi njime,
  • niti jedan trening nije isti,
  • i da... jako je zabavan!

Osnovni princip CrossFit treninga je da svi rade isti trening, samo se pokreti prilagođavaju svakome individualno. Nakon SCALED ciklusa treninga, vježbači znaju koja razina pokreta je za njih adekvatna te svaki trening mogu odraditi sigurno.

CrossFit Varaždin, kao jedini licencirani box u Varaždinu te kao jedini centar funkcionalnog treninga i kineziterapije na ovom području.

- Ako želite probati zašto CrossFit zajednica iz dana u dan raste te što to CrossFit čini posebnim, dođite u CrossFit Varaždin, u sklopu TTS Sport Centra. Prvi probni trening je besplatan! - poručuju iz TTS Sport Centra.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video