Promo

CJELODNEVNI PROGRAM

BRZI I ŽESTOKI 200-tinjak nabrijanih automobila, atraktivne vratolomije i sexy car wash privukli mnoge u Lumini

BRZI I ŽESTOKI 200-tinjak nabrijanih automobila, atraktivne vratolomije i sexy car wash privukli mnoge u Lumini
TC Lumini

U trenutku kada je na motocikl sjeo Radislav Mihajlov, napetost se mogla rezati nožem.

Dvjestotinjak nabrijanih automobila sudjelovalo je u velikoj adrenalinskoj zabavi protekle subote u Trgovačkom centru Lumini, koja je i ove godine okupila rekordan broj posjetitelja.

Uz ljubitelje žestokih popusta, Brzi i žestoki Lumini Style show, je i ovu šestu godinu za redom, na parkiralištu centra okupio ljubitelje automobila iz svih dijelova Hrvatske, ali i Slovenije te Bosne.

Brzi i žestoki Lumini Style Show Brzi i žestoki događaj


Posjetitelji su cijeli dan razgledavali oldtimer i modificirane automobile, a mnogo njih se i družilo s Transformer maskotama Optimus Prime i Bumblebee, koji su spremno pozirali za svaku fotografiju, s malim, ali i velikim obožavateljima.
Najbolje među njima odabrali su znalci iz Auto Moto Udruge Tuning Garage Prijatelj na2, a kao auto susreta Best of Show proglašen je kompletno preuređen VW Corrado.
Program su otvorila posebno šarmantna vozila na 4 i 2 kotača iz Oldtimer kluba Varaždin 2, među kojima je bilo ulaštenih primjeraka iz 1950 i 1960-tih godina, a posebnu pozornost privukli su Volvo PV444 iz 1957. te Jaguar E-Type iz 1969. godine.

Najmlađi posjetitelji su bojali Transformer bojanke, isprobali face painting te  sudjelovali u mini utrkama sa autićima na baterije ispred igraonice Twister i osvojili brojne nagrade.

U trenutku kada je na motocikl sjeo Radislav Mihajlov, napetost se mogla rezati nožem. Stunt vozač je izvodio iznimno atraktivne vratolomije na svom motoru, a atmosferu je dodatno nabrijao atraktivan sexy car wash.  

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video