Promo

BIERGARTEN 2019

SPIRITS BAR Svjetski dan gina obilježit će se i na Biergartenu

SPIRITS BAR Svjetski dan gina obilježit će se i na Biergartenu

Biergarten će osim pivskog dijela, imati i svoju 'žešću' notu, za ljubitelje profinjenih alkoholnih pića, koja će se moći popiti na Spirits baru.

Danas u 17 sati u šetalištu Vatroslava Jagića kreće najveći, najduži, najzanimljiviji, najveseliji desetodnevni pivski festival u Varaždinu!

Čak bi nas i vrijeme trebalo poslužiti, jer su najavili samo Sunce i visoke temperature nakon ovog kišnog perioda! Prvi vikend na repertoaru su zanimljive 'industrijske' domaće i strane pive.

Očekuje vas preko 20 vrsta piva redom iz Calsberga, Prve Hrvatske pive, Heinekena, Zagrebačke pivovare i Atlantic tradea te zanimljiv glazbeni program uz neizostavnu street food ponudu.

Osim piva, Biergarten će imati i svoju 'žešću' notu, radi se o Spirits baru, koji su Varaždinci već imali prilike upoznati tijekom Špancirfesta. Nalazit će se na samom ulazu, pokraj kupola, a na njemu ćete moći probati razna žestoka pića, naravno i ginove. 

Jedan od najkvalitetnijih ginova koje ćete imati prilike isprobati dolazi iz Slavonije, radi se o Map ginu od Vutre!

Spomenimo da je u subotu (08. lipnja) Svjetski dan gina, pa tko to želi proslaviti, može to učiniti i na Spirits baru na Biergartenu. 

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!