Promo

DESET DANA ZABAVE

PIVSKI FESTIVAL U petak u varaždinskom parku počinje Biergarten, uz odlično pivo, klopu i svirku

PIVSKI FESTIVAL U petak u varaždinskom parku počinje Biergarten, uz odlično pivo, klopu i svirku
Varaždinski.hr

Dugoočekivani Biergarten 2, smješten u varaždinskom parku, samo što nije počeo. Prvog vikenda na meniju su 'industrijske' pive, a drugi 'craft', a Biergarten je produžen na deset dana. Sve počinje ovog petka.

 

Show Concept, Medina Škrinja i Maraschino Craft Bar udružili su snage kako bi ove godine Varaždin Biergarten 2 bio još veći, bogatiji saržajem, izlagačima te, naravno, ponudom!

U periodu od 7.6. do 16.6. moći će se uživati u hladu krošnja i pikniku u najljepšem i najstarijem parkovnom entitetu u Varaždinu, šetalištu Vatroslava Jagića sa svojim najdražim osobama, uz neiscrpne izvore piva, dobroj 'mjuzi' i nezaobilaznoj street food ponudi koja će zadovoljiti nepce svih pravih gurmana.

Organizatori tvrde da neće biti mjesta cenosilikofobiji, strahu od prazne pivske flaše, kao i lošem raspoloženju jer su zabava, opuštanje uz fine pive i street food ponudu te dobru muziku zagarantirane! 

Polako su počeli otkrivati izvođaće te proizvođaće piva i žestokih napitaka pa je tako poznato da će prvi vikend svi ljubitelji piva moći degustirati vrhunske češke pive Kozel  i Krušovice, bit će tu i piva Carlsberg pivovare, Grimbergen (Blonde i Double Ambree), Kronenbourg 1664 Blanc. Na festivalu će se predstaviti i Laška pivovara, sa svojim pivama, potom belgijski Affligem Blade, a moći će se popiti i sve popularnija piva Osječke pivovare, klasično, nefiltrirano i njihov popularni crni radler.

Drugog vikenda pivoljupcima će se predstaviti i pivari-crafteri, a točan 'lajnap' drugog vikenda će se znati kroz koji dan. Možete i pratiti na FB stranici eventa Varaždin Biergarten 2

Bit će tu i sve popularniji likeri Vutra, a za glazbeni dio programa bit će odgovorni odlični Pulp Fiction (petak), te Marko Osmanović i Dinko Likar, akustična verzija, dvojca iz Cote G4, u subotu. U nedjelju će 'svirkati' ekipa iz Fankotonera.

1e73b22bc1a9fd80c45aa8857122f8c1.jpg?v=2

e6750012f09ce75b4d99cab56a495787.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video