Promo

MJESEC SVJESNOSTI O SKOLIOZI

TTS SPORT CENTAR Pro Active Medi Centar nudi besplatne procjene skolioze u lipnju

TTS SPORT CENTAR Pro Active Medi Centar nudi besplatne procjene skolioze u lipnju
TTS centar

TTS Sport centar Varaždin u sklopu svojeg Pro Active Medi centra provodi Schroth terapiju, svjetski priznatu medotu lječenje skolioze. U tijeku su prijave za besplatne procjene ove neugodne bolesti.

 

Lipanj je mjesec svjesnosti o skoliozi! Pro Active Medi Centar, specijalizirani dio TTS Sport Centra Varaždin tim povodom poklanja tjedan dana besplatnih procjena. Akcija traje od 10. do 14. lipnja, a potrebno je samo javiti se za termin preko neke od njihovih službenih stranica ili nazvati recepciju centra.

SCHROTH METODA je najpoznatija te najcjelovitija trodimenzionalna konzervativna metoda liječenja skolioza priznata u svijetu. Osnovala ju je Katharina Schroth 1921. godine u Njemačkoj.

8bf451b08a7b67b1e1656302a6465696.jpg?v=2

Pokazala se kao jedan od najuspješnijih načina za korekciju deformiteta kralježnice pogotovo ako se radi o osobama koje su u fazi rasta i razvoja. To potvrđuju brojni znanstveni radovi, kao i rezultati koji govore u prilog Schroth metodi.

Specifičnost za sve deformitete kralježnice je da mogu dovesti do ozbiljnih smetnji koje su do određene dobi tolerantne zbog velike adaptacijske sposobnosti mladog organizma, no s vremenom su te smetnje sve izraženije i teže podnosive.

Zbog svega navedenog je potrebna pravovremena reakcija i intervencija.

3bff12968a381c174663a7b23ec7178f.png?v=2

Cilj metode je:

  • Izbjeći operaciju
  • Smanjiti bolove
  • Usporiti ili spriječiti daljnju progresiju
  • Povećati respiratornu funkciju i mobilnost
  • Estetsko poboljšanje

- Važno je naglasiti da su rano otkrivanje, svakodnevno vježbanje naučenih vježbi te osvješćivanje razlike između lošeg i dobrog posturalnog držanja ključ uspjeha. Schroth terapeut je tu da pomogne u tome - poručuju iz Pro Active Medi centra.

O skoliozi i ostalim deformitetima kralježnice možete se više informirati na njihovoj službenoj WEB stranici - http://pro-active.com.hr/schroth-metoda/

Svi koji sumnjaju ili već imaju dijagnosticiranu skoliozu, mogu im se javiti preko službenih stranica ili na recepciji TTS Sport centra, i dogovoriti svoj procjenu, odnosno pregled i terapiju. 

50a3f7484ad66ea7be837e250f44aacb.jpg?v=2

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video