Promo

NOVO U PONUDI

Jedinstveni 'Vutra' likeri od kanabisa od sada dostupni u Magma diskontima!

Jedinstveni 'Vutra' likeri od kanabisa od sada dostupni u Magma diskontima!
Sandro Sklepić

Čuli ste za liker od kanabisa, ali još niste imali priliku isprobati? Od sada ga možete pronaći u Magma diskontima

Kao dio široke ponude likera, novitet u Magma asortimanu od sada su VUTRA likeri s kanabisom u kombinacijama kanabis i naranča, kanabis i višnja, kanabis i borovnica, kanabis i medica, kanabis i chilli i original kanabis.

Svaki okus ima svoju priču i poruku, a sve vezano uz Vutra likere izdvaja se od stereotipa, kojom je osnovna karakteristika diferencijacija od trenutno na tržištu prisutnih iz ove kategorije.

Za takav jedinstven okus i izgled zaslužna je tvrtka iz Zagreba Villa Sativa d.o.o. koja se bavi proizvodnjom alkoholnih pića na osnovi Ekstrakta Canabis Sative vs. Sative (industrijska konoplja). 

Naime, prije drugog svjetskog rata Slavonija je bila jedna od najvećih proizvođača industrijskog kanabisa na svijetu. Kako ističu članovi Vutrinog tima, ponosni su što nastavljaju upravo tu tradiciju, sudjeluju u obnovi stare poljoprivredne kulture te predstavljaju liker od kanabisa. Kako bi ovi likeri bili još pristupačniji i zanimljiviji, dolaze u različitim pakiranjima kao što možete vidjeti na fotografijama u nastavku.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video