Promo

KVALITETA I BOGATA PONUDA

MESNICA KUDELIĆ Ovog Uskrsa uživajte u delicijama po povoljnim cijenama

MESNICA KUDELIĆ Ovog Uskrsa uživajte u delicijama po povoljnim cijenama
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Iza mesnice Kudelić je 25 godina duga tradicija rada, prepoznatljivost i širok asortiman s više od sto vrsta mesnatih i suhomesnatih proizvoda.

Uskrs je pred vratima, a mnogi zasigurno razmišljaju o delicijama na blagdanskom stolu. Upravo smo iz toga razloga posjetili mesnicu Kudelić u Varaždinu i odlučili provjeriti što imaju u ponudi, ali i što kažu konzumenti njihovih proizvoda.

Iza mesnice Kudelić je 25 godina duga tradicija rada, prepoznatljivost i širok asortiman s više od sto vrsta mesnatih i suhomesnatih proizvoda koje distribuiraju diljem Hrvatske putem maloprodajne mreže i dvanaest vlastitih poslovnica.

- U našem asortimanu nudimo domaće iz lokalnog uzgoja, od svježeg mesa, pa do suhomesnatih, trajnih i polutrajnih proizvoda. U ponudi od svježeg mesa imamo junetinu, teletinu, svinjetinu, janjetinu, odojak. Sve je, napominjem, iz lokalnog uzgoja. Izbor je velik, a u kvalitetu su se uvjerili i kupci koji nam se uvijek rado vraćaju, što potvrđuje i činjenica da je porasla potražnja - istaknula je Petra Loborec koja radi u poslovnici u Varaždinu.

8826111359d6c8c26beb288ca42ead34.jpg?v=2

Uoči Uskrsa u mesnicama Kudelić možete naći suhomesnati asortiman - različite vrste šunki i vratine po povoljnim cijenama.

- Za kilogram dimljene šunke bez kože izdvojit ćete 69 kuna, a 59 kuna za šunku s kožom. Naša prava domaća šunka prodaje se po 55 kuna za kilogram. Prodaja ide odlično, a osim šunkica za Uskrs naši kupci vole kobasice. Svježe meso za juhu isto se dobro prodaje. Osim toga, nudimo i izradu plati sa suhomesnatim proizvodima, što kupci također prepoznaju - kazala je Petra.

2ccc0904f8e6a0b2d43774ae4012d797.jpg?v=2

Tome u prilog govore i kupci koji se rado vraćaju u mesnicu Kudelić.

- O mesnicama Kudelić sam čuo samo pohvale, a i moja su iskustva pozitivna. Osim salame kupio sam i kobase koje su stvarno odlične. Iz Ludbrega sam pa mi nije uvijek usput, no kad god mogu svratim k njima i kupim što mi treba od mesa. Za Uskrs ću, naravno, kupiti šunkicu - kazao je zadovoljni kupac Josip.

Mesnicu svaki tjedan barem jednom posjećuje i Čedomil.

- Najčešće kupujem kobasice, super su i hrenovke, a špek je prva liga! Sve što sam do sad kupio u mesnici Kudelić bilo je dobro, kvaliteta je na razini - istaknuo je.

Prave domaće proizvode mesnice Kudelić u Varaždinskoj županiji pronađite u njihovim vlastitim poslovnicama u Varaždinu (Zagrebačka 12) i Novom Marofu (Zagrebačka bb) ili u dućanima Kitro.

Dodajmo i da mesnice Kudelić posjeduju certifikat za sustav upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2015 te certifikat za HACCP sustav upravljanja kvalitetom prema Codex Alimentarius Commission.

Svratite u njihove mesnice po domaću robu!

Mesnica Kudelić

Varaždin

Zagrebačka 12, Varaždin

Tel.: 042/209-282

Novi Marof

Zagrebačka bb, 42220, Novi Marof

Tel.: 042 205 148

2d98c692cb12b11749026a0a8abad38d.jpg?v=2

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video