Promo

ISPROBAJTE

CROSSFIT VARAŽDIN Funkcionalni treninzi u TTS Sport centru, prvi trening besplatan!

CROSSFIT VARAŽDIN Funkcionalni treninzi u TTS Sport centru, prvi trening besplatan!
CrossFit Varaždin

CrossFit Varaždin, kao jedini licencirani box u Varaždinu te kao jedini centar funkcionalnog treninga i kineziterapije na ovom području, raste i razvija se iz dana u dan.

U TTS Sport Centru u Varaždinu možete se uvjeriti zašto CrossFit zajednica iz dana u dan raste te što to CrossFit čini posebnim. Prvi probni trening je besplatan.

Po definiciji CrossFit je konstantno promjenjiv, visoko intenzivan funkcionalni trening koji za cilj ima razvoj bazične kondicijske pripremljenosti te svih motoričkih sposobnosti.

U praksi je CrossFit zabavna, intenzivna i motivirajuća metoda treninga koja će vas u kratko vrijeme 'zaraziti' treningom te podići vašu tjelesnu pripremljenost na sasvim novu razinu.

CrossFit kombinira elemente gimnastike kako biste što bolje mogli kontrolirati vlastito tijelo, elemente olimpijskog dizanja utega kako biste naučili kako savladati vanjsko opterećenje i razvili snagu te elemente kardiovaskularnog treninga kako biste podigli učinkovitost energetskih procesa u tijelu.

Kombiniranjem svih tih elemenata na uvijek drugačije načine kako bi se izbjegla rutina i adaptacija na trening vrlo brzo se dolazi do podizanja kondicijske pripremljenosti. Uz to trening je uvijek zabavan te se provodi u manjim grupama što dodaje jednu dozu natjecanja i motivacije. Cijeli trening vode educirani treneri kako bi sve vježbe naučili i izvodili pravilno i sigurno.

CrossFit Varaždin, kao jedini licencirani box u Varaždinu te kao jedini centar funkcionalnog treninga i kineziterapije na ovom području, raste i razvija se iz dana u dan.

U potpunosti je opremljen vrhunskom XeniosUSA opremom uz Woodway Curve trake za trčanje i Concept2 veslačke ergometre kako bismo zadovoljili i sve oblike kardio aktivnosti.

Svi koji su zainteresirani i žele početi s CrossFit treninzima moraju proći uvodni dio, SCALED treninge kroz koje savladavaju osnovne pokrete i vježbe, hvataju grupnu dinamiku vježbanja te postepeno uče o samoj filozofiji treninga. Tako je ulazak u CrossFit svijet treninga siguran jer kreće od osnova i postepeno se gradi i kompleksnost samih vježbi i intenzitet vježbi.

Osnovni princip CrossFit treninga je da svi rade isti trening, samo se pokreti prilagođavaju svakome individualno. Nakon SCALED ciklusa treninga, vježbači znaju koja razina pokreta je za njih adekvatna te svaki trening mogu odraditi sigurno.

Ukoliko želite probati zašto CrossFit zajednica iz dana u dan raste te što to CrossFit čini posebnim, dođite u CrossFit Varaždin, u sklopu TTS Sport Centra. Prvi probni trening je besplatan!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video