Promo

IZVRSNA PONUDA I SERVIS

Trgovina Beciklin od 1. travnja nalazi se na novoj, boljoj i većoj lokaciji, a za vas su pripremili do 30 posto popusta!

Trgovina Beciklin od 1. travnja nalazi se na novoj, boljoj i većoj lokaciji, a za vas su pripremili do 30 posto popusta!
PR fotografija

Točno dvanaest godina od pokretanja obiteljske specijalizirane trgovine Beciklin, ovog je ponedjeljka, 1. travnja službeno otvorena poslovnica na čakovečkom jugu koja se nakon preseljenja s prijašnje lokacije nalazi na novoj adresi Preloška ulica 46, Čakovec

Nova lokacija za sobom donosi i veći prostor, gdje se na dva kata nalazi još bogatija ponuda vrhunske sportske opreme. Ono što ostaje jest njihova prepoznatljiva etika poslovanja vezana uz najbolju vrijednost za uložen novac. Tako je povodom preseljenja za sve posjetitelje trgovine Beciklin pripremljen popust na asortiman do 30 posto te vrijedni pokloni za prvih 30 kupaca.

Uz postojeću poslovnicu u Prelogu, čakovečka trgovina na novoj lokaciji odiše profesionalnošću, suvremenim izgledom i vrhunskom ponudom. Na samom ulazu će vas s radošću dočekati ljubazni djelatnici spremni na saslušanje vaših potreba te pružanje adekvatne usluge.

Trgovina Beciklin trenutno pruža svu neizostavnu opremu potrebnu ljubiteljima biciklizma i rekreacije, od različitih vrsta bicikala - cestovni, ciklokros, gradski, turistički, dječji i električni, pa sve do popratne opreme poput boca za vodu, sjedalica za djecu, svjetla, odjevnih predmeta, rezervnih dijelova i slično.Kao afirmirana tvrtka, Beciklin izravno surađuje s vrhunskim proizvođačima te uvozi visokokvalitetne i suvremeno dizajnirane bicikle njemačkih brendova Kreidler i Corratec, slovačkog brenda CTM i američkog TREK-a te Force biciklističku opremu i dijelove.

Kako bi vaš ljubimac na dva kotača bio što sigurniji i dugotrajniji, ovdje odmah možete i servisirati svoj bicikl. Kako kažu djelatnici Beciklina, servis u njihovoj trgovini možete napraviti besplatno nakon prijeđenih 300 kilometara .

Svakako posjetite Trgovinu Beciklin na novoj lokaciji u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 te se sami uvjerite u kvalitetu asortimana i usluge.Više o ponudi možete pronaći na službenoj internet stranici http://www.prodaja-bicikla.com/, dok sve upite možete uputiti na e-mail adresu info@beciklin.com ili pozivom na broj 040/390-953.

 
 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video