Promo

RIJEŠITE SE BOLI

MANUSART Riješite se uzroka boli - cjeloviti pristup za vraćanje tijela u ravnotežu

MANUSART Riješite se uzroka boli - cjeloviti pristup za vraćanje tijela u ravnotežu
Manusart

Koliko puta ste za najsuvremenije tehnike koje se tiču zdravlja morali ići u Zagreb, Sloveniju ili Austriju?

 

Dobra vijest je da više ne morate – nakon niza edukacija i certifikata kod vrhunskih domaćih i stranih predavača, koji se nadovezuju na višegodišnje iskustvo, taj cjeloviti inovativni pristup niza suvremenih trendova i tehnika donosimo u Varaždin.

 

Tehnike koje koristimo se uspješno primjenjuju u Sjedinjenim Američkim Državama, Ujedinjenom Kraljevstvu, Australiji, Švedskoj, Norveškoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Italiji i mnogim drugim zemljama.

 


Nakon 18 godina rada s neurološkim pacijentima, sportašima i sportašicama, članovima uprava i menadžerima lokalnih poduzeća – kao i trudnicama, kućanicama, umirovljenicima, pokrenuta je sasvim nova priča: Manusart - centar za masažu i manualne tehnike otvoren je 2018. godine u srcu Varaždina, s ciljem da te najnovije metode poput Emmetta (primjena laganog pritiska prstima na određene točke na mišićima), neurokinetičke terapije (specifičnim testovima otkrivamo jesu li određeni mišići u vezi sa centrom za motoričku kontrolu ili ih tijelo ne koristi i na taj na

in dovodi do disfunkcionalnog obrasca koji za posljedicu ima nastanak boli), Scarworka (novi oblik manualne terapije ožiljaka čiji je cilj poboljšanje osjeta i funkcionalnosti) dovede u naš grad.

 

f91d80aa8b67801e56285e97113d1c45.jpg?v=2

 

Uz te posebne manualne tehnike, primjenjuju se i klasična masaža, sportska masaža, kinesiotaping i trigger point.

 

Tim tehnikama je zajedničko da tijelo gledaju kao cjelinu, te se traži i tretira uzrok, a ne samo posljedica neke neravnoteže ili nepravilnosti u koštano-mišićnom sustavu. Zanima nas ne samo trenutno ublažavanje – već trajno rješenje.

 

Nakon početnog razgovora, izbor tehnika i tretman se potpuno prilagođavaju vama – iako su osnovne postavke iste za sve, nijedno tijelo nije jednako, nijedno tijelo ne reagira identično i stoga se najbolji rezultati postižu individualnim pristupom.

 

Tijelo je cjelina, kompleksni sustav sa svojim zakonitostima i tako se mora tretirati da bi ga se dovelo u ravnotežu. Tako bol u jednom dijelu tijela često ima uzrok na sasvim drugom, neočekivanom mjestu a neki ožiljak na koji ste možda i zaboravili ili ga doživljavate čisto estetskim problemom je nekada upravo korijen vaših tegoba koji se manifestiraju na drugom dijelu tijela.

 

6f4a1139844a26b8827ef5bc49982267.jpg?v=2

 

Uzrok boli često nije tamo gdje se sama bol javlja i zato je bitno ne tretirati samo posljedicu, već rješavanjem disfunkcionalnog obrasca riješiti problem na ukupnoj razini. I tada, kada se uzroci disfunkcije uspješno korigiraju, simptomi se uklanjaju i dobiveni rezultati su dugotrajni.

 

- Nemojte biti iznenađeni ako otkrijemo poveznicu između npr. ožiljka od carskog reza i boli u vratu koja vas muči godinama. Mi ćemo potražiti uzrok vaše boli, a vi nas potražite u samom srcu Varaždina, na pola puta između Kapucinskog trga i Korza - poručuju iz Manusarta.

 

Manusart – obrt za masažu i poboljšanje kvalitete života, Andrije Kačića Miošića 4, 42000 Varaždin

Telefon: +38598763058

Web: https://manusart.pro/

Facebook: https://www.facebook.com/manusart.pro/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/manusart/

 

984e08c94230aba6fba4df1dcb7414c4.jpg?v=2

 

a3aaeae16e85664e8828e3b8ed09f16d.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video