Promo

U MODI JE ZELENO

Specijalno zeleno pivo (Hirter) u Medinoj Škrinji povodom St. Patricksa

Specijalno zeleno pivo (Hirter) u Medinoj Škrinji povodom St. Patricksa

St. Patricks nezaobilazan je bez odličnog pića, naravno i pive, a 'zeleni blagdan' uveličat će i 'zelena piva'.

Povodom irskog zaštitnika Svetog Patrika, u Medinoj Škrinji spreman je cjelotjedni program. Bit će tu zabavna Kvizna večer by Darac u četvrtak, a osim irske glazbe cijeli tjedan, u nedjelju će gostovati bend Tri Fir, koji je i lani svirao u Medinoj Škrinji. 

> ST. PATRICKS Medina Škrinja za vas je pripremila kviz, irsku muziku, pivo i viski

A pravi irski štih neizostavan je i bez raznih napitaka. Spremna je tako super popularna irska kava (Irish caffe), no ne ona iz instant vrećice, već ona prava, gdje su, uz kavu i šećer, neizsotavni sastojci i irskim viski i vrhnje. 

7d732f0d6a419bfe8febde12caf480fe.jpg?v=2

Irska zabava nezamisliva je bez viskija, a Medina Škrinja ima bogatu ponudu ovog popularnog pića (Jameson, Bushmills, Tullamore Dew, The Pouges, The Irishman i slično).

fac23d6589a8e77f01916e553fa7ba72.jpg?v=2

I zakraj, tu je naravno i piva. Na točioniku će biti spojene craft irske pive(Irish Stout i Irish Red) koje toče jedini u gradu, te nezaobilazno zeleno pivo Hirter! 

Medina Škrinja poklanja čitateljima Varaždinskog.hr 3*2 zelene (Hirter) pive. Sve što trebate je pratiti na Facebook stranici Varaždinskog.hr i javiti se u komentaru. Osvajače nagrade biramo u četvrtak u 14 sati, a nagrada se mora iskoristi najkasnije do nedjelje.

 

ddac5c074e80726f084cb454a0bbacbc.jpg?v=2

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video