Promo

NEMOJTE PROPUSTITI

Dani ljepote, zdravlja i sporta u centru Lumini: Stižu Mario Valentić i Endi, a posjetitelje očekuju i posebne pogodnosti

Dani ljepote, zdravlja i sporta u centru Lumini: Stižu Mario Valentić i Endi, a posjetitelje očekuju i posebne pogodnosti
Trgovački centar Lumini

Dočekajte proljeće u Trgovačkom centru Lumini!

Posjetite Dane ljepote, zdravlja i sporta koji će se održati 16. i 17. ožujka, a na kojima vas očekuje fitnes trener Mario Valentić, talentirani nogometaši iz Lumena, posebni popusti i pogodnosti, besplatan pregled vida, savjeti o šminkanju i dekorativnoj kozmetici, prezentacija fitnes opreme, degustacija prirodnih ekoloških sokova i edukacijski kutak Srednje škole u Maruševcu s pravom javnosti, gdje možete saznati sve o umjerenom korištenju šećera! 

A kao šećer na kraju, u nedjelju u igraonici Twister nastupa teen zvijezda Endi!

U subotu, 16. ožujka, uz raznovrsnu ponudu izlagača i posebne popuste, ne propustite prezentaciju nogometnih vještina članova Univerzalne škole sporta i nogometa Lumen Varaždin s početkom u 14 sati, a nakon toga u 16 sati svakako navratite na HealthyFIT smoothie radionicu i natjecanje pod vodstvom Marija Valentića! 

Isprobajte fine i zdrave smoothije te vježbajte s Marijem. Isprobajte vježbe poput izdržaja u čučnju, igara s girjom i utezima te saznajte odlične kombinacije treninga za učvršćivanje tijela i spremni dočekajte ljeto. 

U nedjelju, 17. ožujka, u centru Lumini proslavite treći rođendan igraonice Twister uz teen zvijezdu Endija, tortu, facepainting i mnoga druga iznenađenja! Program počinje u 11 sati.

Posebni sponzori Dana ljepote, zdravlja i sporta su trgovine Farmacia i Konzum, a sa svojom posebnom ponudom i popustima očekuju vas Top Shop, dm, Sport Vision, Vinski bar Zlatne gorice, Baby Centar, Ghetaldus, Mobia i Müller. 

Više informacija o programu i pogodnostima možete saznati ovdje.

13c889d2cef53c95db9f89da04aad352.jpg?v=1

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!