Promo

Centar za prevenciju i liječenje debljine Medivia

Multidisciplinaran pristup mršavljenju - centar Medivia

Multidisciplinaran pristup mršavljenju - centar Medivia
PR fotografija

Bliži se ljeto, a vi ste zatrpani obavezama i smatrate kako je ulaganje u sebe trenutno prevelika obaveza i trošak? Dopustite nam da vam promijenimo mišljenje, i podsjetimo vas kako ulaganje u sebe i vlastito zdravlje treba zauzeti prvo mjesto na vašoj listi prioriteta

Ono što nudimo pacijentima u Centru Medivia je stručan nadzor medicinskog tima i individulan pristup u potpunosti prilagođen vašim potrebama, ali i željama.

Sinergijom dijagnostike, nutricionizma, kondicijskih treninga, neinvazivnih tretmana i psihoterapije u potpunosti zaokružujemo sve aspekte potrebne za adekvatno liječenje i poboljšanje zdravstvenog stanja. Pacijenti iste usluge mogu uzeti u paketu kroz programe mršavljenja, ali i zasebno ovisno o svojim potrebama i mogućnostima.

Programi mršavljenja su sveobuhvatni i u potpunosti prilagođeni potrebama pacijenata. Sam proces najprije započinje temeljitom dijagnostikom koju provodi liječnik. Liječnik uz konzultaciju sa stručnim fizioterapeutima određuje smjer terapije te vrstu neinvazivnih tretmana koji će pomoći učvrstiti, zategnuti i održati dobivenu figuru nakon dijetoterapije određene od strane nutricionista te kondicijskih treninga vođenih od strane stručnih kineziologa.

Naglasak stavljamo i na edukaciju pacijenata putem koje dobivate potrebne alate te nova znanja koja će vam pomoći da brigu o sebi pretvorite u zavidni stil života na kojeg ćete biti ponosni.

Po završetku, u sklopu programa mršavljenja, uključena je i kontrolna obrada pacijenta u smislu ponavljanja krvne pretrage te mjerenja sveobuhvatnih rezultata kroz sam proces mršavljenja.

Cilj nam je da postignemo zavidne rezultate i da uspostavimo nove obrasce ponašanja na koje ćete biti ponosni.

Najbolji trenutak za promjenu počinje onoga trena kada shvatite da vam je promjena potrebna!

Obratite nam se u Centrima u Zagrebu Dragutina Mandla 7 i Čakovcu Franca Prešerna 13, a više informacija potražite na našoj web stranici www.medivia.hr.

KONTAKT PODACI:

ZAGREB

Radno vrijeme: ponedjeljak- petak 7-20h

Informacije i rezervacije termina:

mob: 091 4594 782

e-mail: [email protected]

ČAKOVEC

Radno vrijeme: ponedjeljak- petak 7-20h

Informacije i rezervacije termina:

mob: 099 5832 398

e-mail: [email protected]

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video