Promo

TERAPIJA

Nado centar za kralježnicu Varaždin - 4 godine borbe protiv boli

Nado centar za kralježnicu Varaždin - 4 godine borbe protiv boli
Nado Varaždin

Ukoliko vas muče simptomi poput ukočenosti vrata, glavobolja, vrtoglavica, trnci u rukama i prstima, bol između lopatica, donjem dijelu leđa ili trnci i bol koji se spuštaju u noge (ili vam je dijagnosticiran discus hernia ili išijas) - Nado centar za kralježnicu Varaždin je tu da vam pomogne, i riješi uzrok boli bez kirurških zahvata.

Ovih dana Nado centar zdravlja Varaždin slavi 4 godine svog postojanja, obilježene odličnim rezultatima u borbi protiv zdravstvenih problema povezanih sa kralježnicom putem DTK (dekompresijskih) tretmana kralježnice.

Osim iznimno zapaženog samostalnog rada centra, svakako vrijedi i spomenuti partnerstva koja naglašavaju duh kvalitete rada Nado centra - onog sa specijalnom bolnicom Aksis u Zagrebu, vodećom hrvatskom bolnicom za neurokirurgiju kralježnice i ortopediju cijelog lokomotornog sustava, te specijalnom bolnicom Agram u Varaždinu, odnosno bivšom poliklinikom Sunce.

4b92b104a91a4b16b5da19f649e3b641.jpg?v=2

U kontekstu suradnje sa specijalnom bolnicom Aksis svakako je važno istaknuti i mogućnost traženja drugog mišljenja neurokiruga u prostorijama Nado centra Varaždin - bez potrebe putovanja u Zagreb.

DTK terapija odnosno trakcija je najučinkovitiji oblik terapije kralježnice - gdje se putem računalno kontroliranog procesa i posebne oprema rade milimetarska istezanja i razmicanja kralježaka, uslijed čega dolazi do povećanja tlaka unutar diska - što se rezultira time da tlak "tjera" želatinoznu jezgru diska koja je iscurila da se vrati u svoju ovojnicu - pojasnio je bacc. physioth. Siništa Bosak, vlasnik Nado centra zdravlja Varaždin.

Rezultati četiri godine Nado centra zdravlja Varaždin vidljivi su već prilikom prvog susreta sa njihovom Facebook stranicom - koja osim što je puna prije/poslije primjera iz njihove vlastite prakse obiluje i odličnim ocjenama i brojnim komentarima zadovoljnih klijenata. 

Nekoliko objava na Facebook stranici Nado centra zdravlja Varaždin sa primjerima prije/poslije:
https://goo.gl/4qwhS3
https://goo.gl/JAJshf
https://goo.gl/4RWdGT

Što o centru misle klijenti pogledajte ovdje: https://goo.gl/roCwcs

Ako imate bilo koje od spomenutih simptoma i provodite dane uz bol, javite se u Nado centar zdravlja Varaždin. Poželjno bi bilo da imate MR snimku ne stariju od godine dana - jer će tako biti znatno lakše vidjeti o čemu se u vašem slučaju radi, pa potom i odrediti optimalan tijek daljnjeg liječenja.

Za sve ostale informacije, pratite Facebook stranicu Nado centra zdravlja na: https://www.facebook.com/nadocentarzdravljavarazdin/

3c04c9e31ef57fe63b7e435cdb3892ef.jpg?v=2

239876cf5dfb699b20ec8d83b3221a74.jpg?v=2

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video