Promo

Shopping centar

Centar Lumini u veljači donosi Dane vjenčanja, foto natječaj i nastupe poznatih izvođača

Centar Lumini u veljači donosi Dane vjenčanja, foto natječaj i nastupe poznatih izvođača
Trgovački centar Lumini

Veljača u centru Lumini bit će puna raznoraznih aktivnosti - od plesa, fotografskih natječaja, dana vjenčanja pa do glazbenih programa s poznatim izvođačima.

Veljača u centar Lumini donosi niz aktivnosti i programa koji će vas motivirati na ples, ljubav i inspirirati za vaš najvažniji dan – vaše vjenčanje. Naime, Lumini vas poziva na plesno natjecanje 'Hrvatska pleše' i Dane vjenčanja, a zajedno s trgovinama nagrađuje vaše fotografije u sklopu Valentinovo FOTO natječaja.

Lumini ponovno pleše i to u nedjelju, 10. veljače od 10 do 17 sati. Podij u centru Lumini postaje mjesto gdje će, u sklopu natjecanja 'Hrvatska pleše', svoje umijeće i snagu odmjeriti plesne skupine raznih disciplina i dobnih kategorija iz cijele Hrvatske.

Najbolje od najboljih i ovog će puta odabrati stručni žiri sastavljen od organizatora i osvajača državnih, europskih i svjetskih odličja, a male i velike plesače očekuju medalje i pehari u kategorijama ciciban, mini, djeca, juniori i seniori u svim stilovima plesova. Natjecanje u organizaciji tvrtke RB 445 j.d.o.o. i Plesno-manekenskog studija Lena je otvoreno za sve plesne discipline i dobne kategorije, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Ne propustite cjelodnevni plesni spektakl u centru Lumini, šarene i zanimljive koreografije i kostime te plesače koji će zasigurno pokazati sve što znaju.

Dan ranije, u subotu 09. veljače od 15 do 17 sati zaplešite uz Twister jer će se u igraonici Twister održati Neon Glow Disco Party i druženje s Pandom, maskotom Twistera, a sudjelovati mogu svi rasplesani klinci.

Valentinovo FOTO natječaj Click & Share

Od 08. do 14. veljače u centru Lumini potražite veliko srce od balona, poslikajte se pored i svoju fotografiju objavite na Facebooku. Zašto? Zato što vas čekaju vrijedne nagrade!

Pronađite veliko srce od balona i sudjelujte u foto natječaju te osvojite nagrade koje su za vas pripremile trgovine Prima, Muller, dm, Pepco, s.Oliver, Sport Vision, Watch Centar, Baby Centar, Adidas i Benetton te igraonica Twister.

Dani vjenčanja 16. 17. veljače

Vikend nakon Valentinova donosi Dane vjenčanja. 16. i 17. veljače svakako rezervirajte za Lumini gdje će prigodne proizvode i usluge te najnovije trendove u svijetu vjenčanja predstaviti brojni izlagači.

Zabavno-glazbeni program oba dana počinje u 15 sati. Nastupaju Nenad Kumrić Charlie, Valentina Geci Koren, Učitelji, Trio Verse i Tamburaški sastav Špancir, a svoje plesno umijeće pokazat će članovi poznatih varaždinskih plesnih klubova. Svi budući mladenci u subotu u 17 sati mogu sudjelovati u natjecanju i osvojiti nagrade, dok će se u nedjelju u 18 sati održati velika modna revija.

Ne propustite i mogućnost izlaganja na Danima vjenčanja u centru Lumini, a ako ste zainteresirani svakako se javite na e-adresu: [email protected] ili broj mobitela: 091 300 1113.

Više informacija o svim programima u veljači možete naći na www.lumini.hr

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video