Promo

VJEŽBANJE

Ruski weightlifter Dmitry Klokov će 23. i 24. veljače održati seminare u TTS sport centaru Varaždin

Ruski weightlifter Dmitry Klokov će 23. i 24. veljače održati seminare u TTS sport centaru Varaždin
TTS

Dmitry Klokov iza sebe ima višegodišnje trenersko iskustvo i preko 250 održanih seminara diljem svijeta...

U TTS sport centar Varaždin dolazi ruski renomirani weightlifter Dmitry Klokov te će održati seminare u dva termina, 23. i 24. veljače.

Osvojio je jedno zlato, dvije srebrne i dvije brončane medalje sa svjetskih prvenstava u kategoriji do 105 kila, kao i jednu srebrnu medalju s Olimpijskih igara iz 2008. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz sve to, postao je i europski doprvak 2010. godine nakon čega se odlučio umiroviti, svoju pažnju i fokus posvetiti trenerskom poslu te djeljenju svog znanja i iskustva sa drugima, u čemu je jednako dobar kao i u profesionalnoj sportskoj karijeri!

Sada već iza sebe ima višegodišnje trenersko iskustvo i preko 250 održanih seminara diljem svijeta, a njegovu sve veću popularnost dokazuje i činjenica da su gotovo svi njegovi seminari rasprodani u jako kratkom periodu. 

Seminar je zamišljen tako da se prvo prolazi teorijski dio, a zatim se fokus preusmjerava na vježbanje, ispravljanje i usavršavanje tehnike liftova u praksi. 

Ostalo je još samo nekoliko slobodnih mjesta u nedjelju, 24. veljače, pa ako ste zainteresirani, morate biti brzi, javljaju organizatori.

314805bcac7612bc48799c5fb703f34c.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video