Promo

ŠKOLA STRANIH JEZIKA ŽIGER

U TIJEKU Upisi u programe stranih jezika i pripreme za Cambridge ispite u Školi stranih jezika – Žiger

U TIJEKU Upisi u programe stranih jezika i pripreme za Cambridge ispite u Školi stranih jezika – Žiger
Škola stranih jezika Žiger

Dugogodišnja tradicija, briga o kvaliteti, težnja ka izvrsnosti, tek su neki od 'aduta' Škole stranih jezika Žiger, a u tijeku su upisi i prijave za brojne programe te pripreme za Cambridgde ispite.

23ee27d0fa66ca272cf12e62d70aa729.jpg?v=1

Škola stranih jezika – Žiger upisuje u brojne programe učenja stranih jezika na lokacijama u centru grada, u blizini 6. osnovne škole, ali po dogovoru i u firmama odnosno u dječjim vrtićima!

 

Što je moguće upisati?

 

681e83dc263b082da0171e075f5105cc.jpg?v=1

 

Upisuju se redovni programi 1 ili 2 puta tjedno za polaznike od predškolske do umirovljeničke dobi za početnike ili osobe koje već posjeduju predznanje.

Pripreme za Cambridge ispite – za sve koji već imaju predznanje Škola nudi ciljane pripreme za ljetni rok Cambridge ispita u trajanju od 35 sati.

 

Individualnu nastavu skrojenu po mjeri polaznika. Polaznik određuje tempo, teme i trajanje programa. 

 

Moguće je upisati i program Aloha - mentalnu aritmetiku za predškolce i školarce.

 

Zašto upisati jezik u Školi stranih jezika – Žiger? 

 

Tisuće zadovoljnih polaznika kroz generacije u 29 godina tradicije i težnje ka izvrsnosti glavni su adut Škole stranih jezika – Žiger! Tijekom postojanja Škola je uvijek težila upotrebi najmodernije tehnologije u nastavi i najučinkovitijim komunikacijskim metodama gdje se naučeno odmah primijenjuje u praksi.

 

Vrhunski, stručni i motivirani nastavnici koji se konstantno usavršavaju preduvjet su izvrsnosti, a Škola stranih jezika – Žiger zapošljava isključivo najbolje. Osim stručnosti i profesionalnosti, nastavnici su osposobljeni za upotrebu modernih tehnologija u nastavi, a s polaznikom njeguju topli i brižan odnos te se svakom polazniku prilagođavaju u najvećoj mogućoj mjeri.

 

Najmodernija tehnologija kojom Škola Žiger raspolaže u nastavi proces učenja čini zanimljivijim i učinkovitijim nego je to uobičajeno. Škola u svakoj učionici posjeduje interaktivnu pametnu ploču, pametni televizor ili projektor spojen na umreženo računalo preko kojeg nastavnik redovito projicira interaktivne multimedijske programe za učenje.

 

U nastavi se također redovito koriste i tableti, a popularna je i BYOD metoda (Bring Your Own Device) za učenje stranih jezika jer je polaznicima omogućen besplatan WIFI u svim učionicama škole.

 

Udobnost je također iznimno važna, tako da Škola Žiger u svim učionicama ima instaliran klimatizacijski uređaj kako bi se polaznici bolje osjećali tjekom toplijih mjeseci.

 

EAQUALS i Hrvatska kvaliteta kao garancija kvalitete. Već 17 godina Škola Žiger akreditirani je član međunarodnog udruženja vrhunskih škola stranih jezika te svakim inspekcijskim krugom postiže sve bolje rezultate pa je tako na zadnjoj inspekciji postigla čak 10 područja izvrsnosti kojima je dokazala da prednjači u inovaciji, kvaliteti nastave te uvjetima za polaznike i zaposlenike. Također je akreditirana za izdavanje međunarodnih EAQUALS svjedodžbi, jedina u Hrvatskoj, a posjeduje i certifikat Hrvatska kvaliteta u poduci stranih jezika.

 

 

Za više informacija ili prijave molimo nazvati na 042/330-385, posjetite naše web stranice www.skola-ziger/ssj ili nas osobno posjetite na glavnoj adresi u ulici Stanka Vraza 37, Varaždin, a želite li pratiti zbivanja u Školi stranih jezika – Žiger, ne zaboravite nas lajkati naše Facebook stranice! https://www.facebook.com/skolaziger/

 

23ee27d0fa66ca272cf12e62d70aa729.jpg?v=1

 

 

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video