Promo

Zaks zlatarnice

Znamo gdje u Čakovcu pronaći najsjajnije poklone! Zakoračite u čudesan svijet zlatnih trenutaka!

Znamo gdje u Čakovcu pronaći najsjajnije poklone! Zakoračite u čudesan svijet zlatnih trenutaka!
PR fotografija

Mlada pjevačka zvijezda u novoj kampanji zlatarnica Zaks. Iskoristite popust od 30% koji vrijedi na cjelokupan asortiman u zlatarnicama Zaks i svoj dar omotajte zlatnom čarolijom.

Ove zime zlatarnice Zaks svojom blagdanskom kampanjom gledatelje odvode u čudesan svijet mašte, tamo gdje ništa nije nemoguće. Prikazuju da jedna sekunda može trajati kao vječnost, a jedan zlatni ukras u sebi utkati svu ljubav i naklonost koju mnogi od nas čuvaju za nekog posebnog.

Znamo gdje u Čakovcu pronaći najsjajnije poklone! Zaks

Omiljena mlada pjevačka zvijezda Mia Negovetić u ovoj zimskoj bajci utjelovljuje 'Alisu u zemlji čudesa' i na svom putovanju otkriva da božićna čarolija započinje onoga trenutka kada svojim najbližima poželi darovati nešto od srca. U njezinom svijetu snova su najljepši zlatni primjerci nakita koji se nalaze u pupoljcima zlatnog cvijeća, a koje Mia poželi ponijeti sa sobom. Na tom putu pomaže joj Zaks jer upravo u najnovijoj zimskoj kolekciji dostupnoj u svim poslovnicama krije jednako čaroban zlatni nakit.

Ovog Božića još ranije probudite sjaj blagdana i otkrijte kako ponekada bajke mogu postati stvarnost uz samo jedan zlatni dodir - zlatni trenutak ljubavi i pažnje.

Pritom iskoristite popust od 30% koji vrijedi na cjelokupan asortiman u zlatarnicama Zaks i svoj dar omotajte zlatnom čarolijom.  

Više informacija potražite na: www.zaks.hr

Video:

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.