Promo

CROSSFIT

OPEN DAY Prezentacija sve popularnijeg CrossFita u subotu u TTS-u

OPEN DAY Prezentacija sve popularnijeg CrossFita u subotu u TTS-u
CrossFit Varaždin

U subotu će se u TTS-u održati prezentacija CrossFita, jednog od najbrže rastućih trendova u fitness industriji.

CrossFit Varaždin ovu subotu, 15.12., organizira zanimljiv događaj, Open day, za sve zainteresirane koji se žele upoznati s CrossFitom, brzorastućem trendu u fitness industriji.

CrossFit je po definiciji konstantno varijabilan visoko-intenzivan funkcionalni tip treninga. Cilj mu je uključiti što više mišićnih skupina prilikom vježbanja, a bazira se na mnogim sportskim disciplinama između kojih su: trčanje, veslanje, gimnastika i dizanje utega.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je teško objasniti riječima što je točno CrossFit, CrossFit Varaždin je odlučio u subotu otvoriti svoja vrata za sve zainteresirane da iz prve ruke iskuse njegove čari. Grupni programi kreću već od 8 sati, a držat će se tri vođena treninga.

U 8 sati će se održati Xpress, u 9 CrossFit class, a od 10 sati kreće Met-Con. Za svaki oblik treninga više možete pročitati na službenoj web stranici CrossFit Varaždina, www.crossfitvarazdin.com.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se jave na e-mail treneru Marku ([email protected]) ili preko službene facebook stranice CrossFit Varaždina.

Za one koji vole malo više detalja, pogledajte i dva video uratka, nekih vježbi iz domene CrossFit.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video