Promo

AC Baumgartner

Suzuki Swift Sport stigao u salone AC Baumgartner, dođite na probnu vožnju pravog malog sportaša!

Suzuki Swift Sport stigao u salone AC Baumgartner, dođite na probnu vožnju pravog malog sportaša!
PR fotografija

Želite li isprobati pravi mali sportski auto dođite u salone AC Baumgartner na probnu vožnju i isprobajte Swift Sport!

Suzuki se sa Swift Sportom vratio u ligu pravih malih sportaša, ali i učinio gradski sportski auto mnogo dostupnijim kupcu. Glavna tajna ovog auta je mala masa!Recept novog Swifta Sport je jednostavan, kad auto ima samo 970 kilograma dovoljno je i 140 KS. Swift je “strašno” okretan, a istodobno leži kao prilijepljen za podlogu. I s 1,4-litrenim turbomotorom koji pršti okretnim momentom uvjerljivo ubrzava u bilo kojoj situaciji. Sprint do 100 u 8,1 sekundi je strelovit, a još su impresivnija međuubrzanja.
Da bi “poput metka” ubrzao nakon zavoja, ne treba mu skupi diferencijal s ograničenim proklizavanjem ni bilo kakva elektronička varijanta toga pomagala. Unatoč tome što nema previše visoke tehnologije kojom se ponose brojni “hot-hatchevi” današnjice, Swift je istinski sportski auto koji će vam na zavojitoj planinskoj cesti svojim ubrzanjem, ležanjem i kočenjem izmamiti osmijeh, kao što su to činili pioniri ove klase, i koji će usto biti vraški brz.Osim što se vozi brzo, Swift Sport tako i izgleda. Sve je puno karoserijskih dodataka, spojlera, difuzora, tu su i dvije ispušne cijevi i veliki naplaci od 17”. A sportski izgleda i unutrašnjost, moderno i sportski ukomponirana, s puno smisla za sportske detalje. Cijena mu se kreće od veće oko 150.390 kuna.

Suzuki Swift Sport ima:

  • Automatsko kočenje u slučaju naleta na vozilo i pješake na manjim brzinama
  • Aktivni tempomat sa funkcijom automatskog kočenja i održavanja razmaka između vozila na većim brzinama (stereo kamera+laser)
  • Upozorenje za nenamjerni prelazak vozne traki i zadržavanje vozila u voznoj traci (radarski sustav)
  • Bi LED (kratka i duga) prednja svjetla i led dnevna svjetla senzor za svjetla
  • LED stražnja svjetla
  • Navigacijski uređaj
  • Kameru straga
  • Grijana prednja sjedala
  • Otključavanje i pokretanje motora bez ključa

Želite li kupiti ili isprobati Suzuki vozila dođite kod ovlaštenog distributera Suzuki vozila Auto centar Baumgartner, Braće Graner 2, Čakovec, tel.: 040 328 007, Frane Supila 7/b, Varaždin, tel.:042 421 091.Za sve dodatne informacije posjetite njihovu web stranicu www.ac-baumgartner.hr ili Facebook stranicu AC Baumgartner.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video