Promo

VTV TELEVIZIJA

Vedri i sadržajni blagdani uz VTV Televiziju

Vedri i sadržajni blagdani uz VTV Televiziju
VTV Televizija

Za blagdanske je dane VTV Televizija pripremila bogat i raznovrstan program

Za blagdanske dane VTV televizija, najgledaniji i najutjecajniji televizijski kanal u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, svojim je gledateljima pripremila bogat i raznovrstan program. 

Prateći sve bogatije adventske programe koji se pripremaju u raznim mjestima ovog dijela Hrvatske pripremljena je i posebna emisija Advent na VTV-u koja se emitira subotom u 19.05 sati. Uz javljanja reportera uživo iz Varaždina, Čakovca, Preloga i Koprivnice najbolja je to prilika gledateljima da vide što sve Advent nudi i pri tome se dobro zabave. 

Za božićne blagdane VTV nudi mozaičku emisiju Badnjak na VTV-u  s početkom u 17.35 sati u kojoj će uz mnoštvo zanimljivih priloga i javljanja reportera gledateljima biti ponuđena mogućnost osvajanja vrlo vrijednih nagrada u prigodnim nagradnim igrama.

Tradicija je već da mnogi i misu polnoćku kao najsvečaniji trenutak Božića dožive uz VTV Televiziju – biti će tako sigurno i ove godine jer VTV je osigurao izravni prijenos polnoćke iz varaždinske katedrale.

Za uživanje u čaroliji glazbe i božićnih arija na sam Božić najbolji će pak izbor biti snimka gala-koncerta koji tradicionalno godinama priprema PZ Josip Slavenski iz Nedelišća, a ovaj put posebni su im gosti sve popularnija skupina Četiri tenora

Vrhunac blagdanskog raspoloženja stiže uz novogodišnji doček. Poseban program za tu prigodu VTV Televizija priprema u suradnji s Mreža TV iz Zagreba, Diadora TV iz Zadra i Vinkovačkom televizijom, pa će to doista biti kolaž dobre glazbe, humora i vedrog raspoloženja iz svih dijelova Hrvatske. 

Glazbeni izbor sigurno će zadovoljiti i najzahtijevnije, a varaždinski dio programa posebno one koji vole izvođače koji su najpopularniji u sjeverozapadnom, odnosno kajkavskom dijelu Hrvatske. 

Uz domaćinstvo Andreje Loparić u prekrasnom ambijentu 'Grofovske kleti' u Kelemenu bit će Mirko ŠvendaŽiga, sastav Kavaliri, Rajko Suhodolčan, Tara, Ivica Pepelko, Nenad Kumrić Charlie, Mili i sastav Mejaši, a sav će taj glazbeni ugođaj biti dopunjen i pravom mjerom humora i vedrine.

Za taj dio programa uz zgode i nezgode nezaobilaznog Slaveka kojeg glumi Kristijan Petrović kao posebno iznenađenje pobrinut će se i likovi koje će oživjeti popularni Davor Dretar Drele i Vid Balog

Uz dijelove programa koje pripremaju televizije iz Zagreba, Zadra i Vinkovaca bit će to odličan mix koji se ne smije propustiti, pa stoga VTV Televizija može biti najbolji novogodišnji odabir. 

Treba podsjetiti da su istraživanja specijaliziranih agencija prošle godine potvrdila da je program VTV-a bio među svima drugima najgledaniji novogodišnji televizijski program na području sjeverozapadne Hrvatske, pa treba očekivati da će se taj programski domet ponoviti i ovaj put.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video