Promo

ADVENT U LUMINIJU

Sveti Nikola, Božični sajam i Varaždin Dance Open očekuju vas u Trgovačkom centru Lumini

Sveti Nikola, Božični sajam i Varaždin Dance Open očekuju vas u Trgovačkom centru Lumini
Trgovački centar Lumini

Blagdani u Lumini centru se nastavljaju posebnim pogodnostima u sklopu 'Obiteljske Lumini srijede' 12. prosinca i akcijama povodom Dana za kuću i stan 15. prosinca...

Prosinac u Trgovački centar Lumini donosi brojne besplatne aktivnosti, događaje i popuste.

Tako već ovog četvrtka, 6. prosinca, u Lumini stiže Sveti Nikola koji će se družiti i fotografirati s djecom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sv. Nikola djecu očekuje i u subotu, 8. prosinca, a isti dan će se održati i Varaždin Dance Open, cjelodnevno plesno natjecanje na kojem će svoje plesne vještine pokazati brojna djeca i mladi.

Natjecanje u organizaciji tvrtke RB 445 j.d.o.o. i Plesno-manekenskog studija Lena je otvoreno za sve plesne discipline i dobne kategorije, a održat će se od 9 do 17 sati.

Prvi dio natjecanja namijenjen je za najmlađe od 2 do 12 godina, a drugi dio za natjecatelje iznad 12 godina.

Cilj ovog natjecanja je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova i promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj i međunarodnoj razini, ali i promoviranje zdravog života.

Blagdani u Lumini centru se nastavljaju posebnim pogodnostima u sklopu Obiteljske Lumini srijede 12. prosinca i akcijama povodom Dana za kuću i stan 15. prosinca.

Istog dana počinje veliki Božićni sajam koji već tradicionalno okuplja brojne proizvođače i izlagače s posebnom božićnom ponudom.

Fotografiranje i druženje s djecom vikendima nakon 15. prosinca, preuzima Djed Božićnjak, a u božićnom programu sudjeluje i igraonica Twister koja 22. prosinca sprema Božićni Party te Novogodišnju zabavu koja će se održati 31. prosinca točno u podne.

Lumini je pripremio i brojne nagrade za sve sudionike #LuminiFOTOBozic natječaja koji traje do Badnjaka.

- Pronađite poseban božićni zid u centru, poslikajte se ispred njega i objavite fotografiju na Facebooku te označite najdraže osobe kojima želite 'Sretne blagdane' - poručuju organizatori.

Najsretnije svakog ponedjeljka i na sam Badnjak očekuju zaista vrijedne nagrade.

Više informacija o foto natječaju i ostalim aktivnostima možete pronaći ovdje.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!