Promo

PROMOPOINT.HR

Top 10 originalnih ideja za poslovne božićne poklone

Top 10 originalnih ideja za poslovne božićne poklone
Ilustracija

Promopoint vam želi pružiti više od poslovnih poklona za vaše suradnike i kolege. Žele vam ponuditi vrhunsko i kompletno rješenje - od promotivnog poklona, dizajna do realizacije.

 

Prosinac je pokucao na vrata, sa sobom donio hladnije vrijeme, kraj godine, ali i lijepe poslovne običaje. Uobičajeno je na kraju godine sjetiti se svojih poslovnih partnera i suradnika te ugodnu suradnju nagraditi prigodnim poslovnim poklonom.

Kao što je slučaj sa klasičnim poklonima i poslovni pokloni podliježu trendovima koji prevladavaju tokom godine ili koji se najavljuju kao hit za slijedeću godinu. Trendovi mogu diktirati različite aspekte poslovnih poklona, kao što su boja, materijali, upotreba i sl.

Pokloni koji su vezani za zdrave životne navike, slobodno vrijeme i sport uvijek su rado primljeni i donose pozitivne konotacije prema darivatelju.

Iako se čini da do blagdanskih dana i kraja godine ima još vremena, nikada nije prerano za početak razmišljanja i planiranje poslovnih poklona za svoje partnere. Kreativan i personaliziran poslovni poklon zahtijeva dosta promišljanja i stvaranja kako bi na željen način prenio priču i emociju vašeg brenda i time nagradio uspješan odnos sa vašim partnerima i suradnicima. 

Užitak darivanja obično nam može pokvariti nedostatak vremena koje smo htjeli posvetiti biranju idealnih poslovnih poklona. Znamo da odabir i planiranje poslovnog darivanja može biti vrlo stresno. Svaka pomoć i inspiracija zato su uvijek dobro došli.

U nastavku vam donosimo listu top 10 poslovnih božićnih poklona koji će svaki brend pokazati u najboljem svijetlu i produbiti dobre odnose sa vašim partnerima. 

1. Bobby Urban ruksak

Bobby Urban novi je član već poznate Bobby obitelji ruksaka sa zaštitom protiv krađe. Izrađen je od visokokvalitetne tkanine otporne na rezanje, a glavni pretinac može se potpuno zaključati čeličnom armiranom bravom. Na stražnjoj strani i naramenicama nalaze se skriveni džepovi u koje možete pohraniti svoje kartice ili neke druge važne predmete. Bobby Urban se brine i za vašu sportsku stranu - na bočnoj strani nalazi se odjeljak za bočicu za vodu kao i odvojiva elastična mrežica za spremanje sportske opreme. Glavni pretinac je prostran i obogaćen dodatnim džepovima za pregledno spremanje svih vaših stvari. Uz vrhunsku kvalitetu i praktičnost, krasi ga moderan i čist dizajn koji će se jednostavno uklopiti u svaki stil i način života.

2. Fhab bežični zvučnik

p326642-10_58c24c9f5c98e.jpgPromotivni zvučnik Fhab jačine 2x3W koristi 4.1 bluetooth zvučnik kako bi u najboljem izdanju oživio vašu najdražu glazbu. Atraktivnog i modernog izgleda savršeno će se uklopiti u svaki stil. Jaka baterija omogućuje slušanje glazbe i do 8 sati bez prestanka.  Zbog praktičnog dizajna jednostavan je za korištenje u zatvorenim prostorima ili tijekom aktivnosti na otvorenom.

3. Suntree solarni punjač

p280132-b-5_5a4c22df5d9ca.jpgPrekrasan dizajn Suntree solarnog punjača osvaja na prvu. Ovo posebno drvo koristi svojih devet solarnih listova kako bi punilo vaše pametne telefona, tablete i sl. Ospkrbljuje vaše mobilne ljubimce isključivo energijom iz sunčevog izvora. Suntree predstavlja idealan odabir za sve one koji u poslovnom poklonu traže pametan dizajn, praktičnost, funkcionalnost i eleganciju.

4. Aqua boca s opcijom praćenja hidratacije

Često smo prezaposleni da bi uopće znali koliko smo čaša vode u jednom danu popili, iako znamo koliko je bitna za zdravlje cijelog našeg organizma. Pametni poslovni pokloni poput Aqua boce pomažu u lakšem praćenju unosa vode. Ovakav pažljiv i koristan poslovni poklon pokazuje brigu za tuđe zdravlje koju će svatko cijeniti. Kapljica na čepu boce puni se kako i vi u vaš organizam unosite sve više vode. Ovim simpatičnim sistemom jednostavno možete pratiti vaš dnevni unos vode. Doza od 2 litre dnevno s Aqua bocom više neće prestavljati nedostižan cilj.

5. Cocoa set za čokoladni fondue

p263201-b-1_5a4468c213959.jpg

Želite li oduševiti svoje poslovne partnere i olakšati im planiranje deserta na kraju večere? Promotivni Cocoa čokoladni fondue rješenje je koje tražite. Ništa lakše, zagrijte nekoliko vrsta čokolade, začinite po želji, nabodite komadiće biskvita ili voća i spremni ste za desert. Modernom kombinacijom stakla i drveta Cocoa će biti prekrasan ukras na svakom stolu, a slatki i ugodni razgovori sigurno će trajati dugo u noć. Možete li samo zamisliti lica vaših partnera kada dobiju ovako sladak i poseban poslovni poklon?!

6. Aerato dekanter za vino

p264001-11_542a1804015e1.jpgAerato dovodi degustaciju i ispijanje crnog vina na višu razinu uživanja. S posebno dizajniranim čepom osigurava vinu pravilan dotok zraka, toliko bitan za njegov puni bouque, a istodobno spriječava prolijevanje. S Aeratom ćete dobiti sve što vam je potrebno za serviranje i točenje vina. Idealan je poklon za sve poslovne partnere s istančanim okusnim osjetilima. Svojom elegantnom formom i dizajnom upotpunit će svaki stol posebnom dozom šarma. 

p513984-4_568f32df4cd56.jpg

7. Pull led lampa

Moderna i praktična Pull lampa uljepšat će svaki prostor u kojem se postavi. Zbog jednostavnog paljenja i montiranja idealna je za korištenje u zatvorenim prostorima, a posebno prilikom aktivnosti na otvorenom. Kombinirajte više boja zajedno i stvorite prekrasano rasvjetno tijelo u svome domu na kojem će vam sigurno svi zavidjeti.

8. Glu set za kuhano vino
p263211-8_542a109b8c68e.jpg Set za kuhano vino Glu pobudit će u vama želju za eksperimentiranjem. Pustite mašti na volju i uronite u svijet beskonačnih kombinacija začina sa kojim će vaše kuhano vino uvijek biti novog i posebnog okusa. Idealan je za sve oblike neformalnih večernjih druženja. U promotivnom Glu setu naći ćete sve što vam je potrebno: stakleni bokal, postolje od bambusa, malu svijećicu koja zagrijava vino i dvije staklene čaše.

9. Kišobran sa obrnutim zatvaranjem

Ni kišobrani više nisu što su nekada bili. Obrnuti kišobran pametan je i ujedno jedini rekvizit koji će vam trebati kada vani pada kiša ili snijeg. Zbog automatskog zatvaranja na suprotnu stranu spriječava kapanje po podu ili unutrašnjosti automobila. Jednostavno rečeno, obrnuti kišobran štiti vas od kiše u otvorenim, ali i zatvorenim prostorima. Tri atraktivne boje sa unutrašnje strane dodaju malo šarenog kolorita tmurnim danima. Jedino što vam sada preostaje je odabrati najdražu boju i spremno dočekati dosadne kišne dane. 

10. Teako čajnik

p263051-12_55bc24df63f6c.jpg

Teako čajnik jedan je od onih poslovnih poklona koji osvaja na prvi pogled. Kombinacija metala i drveta daje ovom čajniku vrlo moderan i industrijski izgled. Prekrasnih linija i dizajna oduševit će svakoga kome se daruje. Ritual ispijanja čaja uz njega postaje potpuno novo iskustvo. Jednostavan je za upotrebu, a zbog pametnog dizajna čaj će svakoga puta biti savršenog okusa. 

Imate li i nakon ovih ideja nedoumica oko odabira poslovnih poklona ili možda ne znate gdje pronaći poklone za svoje partnere, posjetite internetsku stranicu promopoint.hr na kojoj smo i mi pronašli svu inspiraciju za nadolazeće božićno poslovno darivanje. Sa izborom od čak 15.000 različitih artikala sigurno ćete pronaći poklon koji će idealno prenijeti priču vaše tvrtke i brenda.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video