Promo

NOVO

GASTRO IZNENAĐENJE U ponudi novi jelovnik u a la carte restoranu hotela Turist

GASTRO IZNENAĐENJE U ponudi novi jelovnik u a la carte restoranu hotela Turist
PR foto

Krajem studenog 2018 u ponudi novi jelovnik a la carte restorana hotel Turist. Razgolicajte maštu svojim gastro osjetilima.

Na veliko zadovoljstvo svih gurmana, od 26. studenoga u ponudi su jela iz novog i obogaćenog jelovnika a la carte restorana hotela Turist

Uvjereni su da i dalje podižu ljestvicu prema izvrsnosti, kojoj kontinuirano teže. Ta se izvrsnost i kulinarska održiva prednost ponajviše odnosi na inzistiranje na kvaliteti njihove cjelokupne ponude, a najviše na izboru kvalitetnih namjernica i sirovina.

Uz kreativni izraz mladih kuhara i pregršt svježih ideja, u restoranu hotela Turist nadaju se da su napravili iskorak i da novi jelovnik predstavlja pravo osvježenje koje će doprinjeti održavanju pozicije kao 'coolinarskog rasadnika kadrova i ideja' i lidera u Varaždinu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

img-36c5e2e90d7e35054b5bf28e146cad2b-v_5

turist-hrana-04102018-20-pr-eni-ravioli-

Ponosni su u restoranu hotela Turist i na činjenicu kako su meso i jaja iz njihove kuhinje porijeklom s hrvatskih farmi odnosno lokalnih uzgajivaća, a povrće i voće sa hrvatskih OPG-ova.

Osvježen jelovnik sadrži autohtona i halal jela, a ponukani današnjim zahtjevima posjetitelja, u jelovniku su istaknuti svi alergeni kao i posebno segmentirana jela za vegetarijance, jela bez glutena i jela bez laktoze.

Iz bogate ponude izdvajaju:

Toplo predjelo: Prženi ravioli s guščjom jetrom i bučom
Glavno jelo: Pileća prsa s marelicom i tratufima
Jelo sa roštilja: Pečenice od fazana sa tartufima na pireu od buče
Desert: Kremaste okruglice od mente i limete na medenim ploškama s mljevenom pistacijom i voćem

turist-hrana-04102018-19-pile-a-prsa-sa-turist-hrana-04102018-16-pe-enice-od-fazturist-hrana-04102018-40-kremaste-okrugl

Uprava hotela i restorana čestita cijelom timu na entuzijazmu i trudu koji je uložen u pripremu ovog novog jelovnika te svima koji su ga dodatno 'začinili' vlastitim potpisom. Dobrodošli u hotel Turist i dobar tek!

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video