Promo

PLES - NOČ ČAROVNIC

Ples - Noč čarovnic: Više od 10 tisuća posjetitelja uživalo uz trodnevni festival u dvorcu Rakičan

Ples - Noč čarovnic: Više od 10 tisuća posjetitelja uživalo uz trodnevni festival u dvorcu Rakičan
Ples - Noč čarovnic

Pomurje i dvorac Rakičan poslužili su kao izvrsna kulisa za trodnevni festival Ples - Noč čarovnic, koji je i ove godine privukao više od 10 tisuća posjetitelja.

Ples - Noč čarovnic u dvorcu Rakičan Noč čarovnic

Pomurje su ove godine po šesti put opsjele vještice i priredile trodnevnu zabavu, koja je počela u subotu, 27. listopada, nastupom legendarnih rockera Parni Valjak, nastavila se u nedjelju nastupom Magnifica te zaključila u utorak, 30. listopada, nastupom skupine Opća Opasnost. Događaj je i ove godine pohodilo više od 10 tisuća gostiju.

Čarobna kulisa grada i ispunjen trodnevni program za cijelu obitelj s vještičjim spektaklom, srednjovjekovnim programom, procesom suđenja vješticama, radionicama za najmlađe te nezaboravnom zabavom s poznatim glazbenim imenima su glavni razlozi za to da se posjetitelji vraćaju u dvorac Rakičan svake godine u velikom broju.

Prvi dan magičnog događanja su prostor pošteno zagrijali svojim najvećim hitovima legendarni Parni Valjak i ništa manje zvučno glazbeno ime slovenske rock povijesti, Lačni Franz.

Istovremeno je trajalo događanje na drugoj pozornici u dvorcu, u grijanom šatoru, gdje su zabave željni plesali na ritmove skupina Cover Lover i Weekend Band.

U nedjelju su na svoje došli i najmlađi, koji su, pored atraktivnog srednjovjekovnog programa, mogli sudjelovati u brojnim zabavnim radionicama, a najviše oduševljenja su i ove godine izazvali bojanje lica i zipline vještičji let s dvorca do proplanka. Za vrijeme predstave i suđenja vješticama na glavnoj je pozornici u šatoru na proplanku trajao dječji program s poznatim mađioničarima i plesnim programom.

Prava paša za oči posjetitelja ovogodišnjeg izdanja bio je nedvojbeno vatreni show s vatrenim kreacijama Udruge oživljene povijesti “Anno Domini” Koprivnica te KRE.AKTIV fire & light performance

Fotografija Raziskovalno Izobraževalno SrediÅ¡Äe Dvorec RakiÄan.

Točku na i ispunjenom danu stavili su nezaboravni Magnifico te Grupa
Vigor. U šatoru na proplanku posjetitelji su se zavrtjeli uz zvukove Luce Basija.

U utorak je najmlađe u šatoru zabavljao Ribič Pepe, a večer je zaokružilo paljenje krijesa te spektakularan vatreni show. Ljubitelje rock glazbe oduševili su Orleki, Mi2 i
Opća Opasnost. U šatoru u dvorcu za zabavu su se pobrinuli reperi Challe Salle, Nipke i Trkaj te Ines Erbus.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.