Promo

Centar za estetsku medicinu MEDIKOL

Andrea Šušnjara posjetila dr. Rajković

Andrea Šušnjara posjetila dr. Rajković
PR fotografija

S obzirom da je Andrea zasigurno najvedriji duh estrade s vječnim osmjehom od uha do uha, posjetila je Centar za estetsku medicinu i kirurgiju dr. Rajković gdje su joj osvježili pogled malom intervencijom Botoksa na području oko očiju

Kažu da je smijeh najbolji antiage lijek. No, nitko vam ne kaže da je upravo smijeh glavni uzročnik nastajanja "bora smijalica". S obzirom da je Andrea zasigurno najvedriji duh estrade s vječnim osmjehom od uha do uha, posjetila je Centar za estetsku medicinu i kirurgiju dr. Rajković gdje su joj osvježili pogled malom intervencijom Botoksa na području oko očiju.. Botoks je idealan za korekciju mimičkih bora pa su odmah popunili i par nježnijih bora u području glabela i čela.

Lijepa pjevačica grupe Magazin godinama se bori s bruksizmom te pati od bolova u čeljusti, a ono što rijetki znaju je da Botoks ubrizgan u maseter (mišić zadužen za žvakanje) može znatno olakšati bolove prilikom žvakanja, a također može konturirati čeljust te na taj način postići efekt suženijeg lica, što je doktorica Rajković upravo i postigla na Andrejinom licu. Botoksom su joj u istoj regiji uspjeli korigirati i takozvani "cobblestone chin", gdje brada prilikom skvrčavanja dobiva izgled poput kaldrme. Ova neinvazivna metoda daje odlične rezultate i kod rješavanja glavobolja te prekomjernog znojenja (pazusi, dlanovi...).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S vremenom nam se svima, kao i Andrei, pojačavaju statičke bore na licu poput nazolabijalnih bora (od usta do nosa), a da bi ublažili njihovu strogoću tretiraju se dermalnim filerima.

Andrea je lijepa mlada žena kojoj bore upravo dolaze do izražaja, a u idealnim je godinama za prve estetske korekcije, kojima će se smanjiti vidljivost i daljnji razvoj nastalih bora. U Centru za estetsku medicinu i kirurgiju dr. Rajković uspjela je u jednom dolasku riješiti sve.

Irijana Rajković, dr.med.

spec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije

Centar za estetsku medicinu MEDIKOL

F. Prešerna 13, Čakovec

D. Mandla 7, Zagreb

091 45 94 700

www.dr-rajkovichr

Fb: Dr. Rajković – Centar za estetsku medicinu

Instagram: dririjanarajkovic

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video