Promo

Argentum srebrnarnica

Jesensko blago u Argentumu

Jesensko blago u Argentumu
PR fotografija

Iskoristite popuste do 50% koji traju do kraja mjeseca i zaogrnite se srebrnim sjajem Argentuma

Šuštanje lišća, vjetar u kosi i koloritne boje listopada najavile su novu sezonu, ali i novu kolekciju Argentum srebrnarnica. Kao i uvijek moda prati kalendar godišnjih doba, a najveći trendovi rađaju se inspirirani okolišem u kojem nastaju.

Jesensko blago u Argentumu Argentum

Baš kao i najveće ljubavi koje se dogode na prvi pogled tako se i Argentum nakit sljubio s romantičnim jesenskim ugođajem.

Omiljeni ukrasi obogaćeni cirkonima oživjeli su u prirodnom ambijentu i dočarali svu ljepotu koju može prenijeti jedan modni detalj. Miks toplih i hladnih boja poput grimizne, kraljevsko plave i raskošne ljubičaste najbolje dolaze do izražaja u kombinaciji cirkonskih naušnica i privjesaka iste nijanse.

Dok je najupečatljiviji komad sezone upravo nakit u obliku listova, koji je ujedno ponosni dio asortimana Argentum srebrnarnica s potpisom hrvatskih majstora zlatara. Naušnice i ogrlice listova dolaze u tri varijante srebra, u klasičnom, u žutoj pozlat i u nježnoj rose gold pozlati.Uz Argentumovu kolekciju nakita postavlja se samo jedno pitanje, hoćete li se istaknuti i zasjati blještavilom cirkona ili birate neodoljive jesenske oblike nadahnute listopadnim drvećem?

Iskoristite popuste do 50% koji traju do kraja mjeseca i zaogrnite se srebrnim sjajem Argentuma.

Više informacija o sniženju i pogodnostima saznajte na: www.argentum.hr ili u poslovnici u Varaždinu na adresi Ivana Gundulića 5.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci