Promo

JAVNA NABAVA Program usavršavanja iz područja javne nabave 23.11. za obnovu certifikata

JAVNA NABAVA Program usavršavanja  iz područja javne nabave 23.11. za obnovu certifikata
Pixabay

Područje javne nabave je vrlo dinamično te zahtjeva stalnu i redovitu edukaciju kako bi se svakodnevni izazovi mogli što uspješnije savladati.

Područje javne nabave danas je od velike važnosti u našem gospodarstvu, a da bi u njemu uspješno egzistirali, nužno je konstantno educirati se. U Varaždinu (Hotel Varaždin) će se 23. studenog održati predavanje u sklopu programa usavršavanja iz područja javne nabave. 

Program donosi 8 bodova za održavanje certifikata u javnoj nabavi. Područje javne nabave je vrlo dinamično te zahtjeva stalnu i redovitu edukaciju kako bi se svakodnevni izazovi mogli što uspješnije savladati. U tome i leži svrha održavanja certifikata iz područja javne nabave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predavanje će održati ovlaštena trenerica u javnoj nabavi Mirjana Čusek-Slunjski, dipl.iur. koja se javnom nabavom bavi od 2003. godine. Svojim bogatim iskustvom i pozamašnim brojem provedenih postupaka javne nabave, polaznicima može za svaki teoretski primjer prikazati i primjer iz prakse te na taj način dati bolji uvid u moguća rješenja dnevnih problematika na koje nailazimo u području javne nabave.

Teme programa usavršavanja su Pregled i ocjena ESPD-a, e-Izobrazba u javnoj nabavi i prikaz aktualnosti iz prakse javne nabave.  Ovim programom polaznici će naučiti kako ispravno ispuniti ESPD obrazac, koje su najčešće pogreške u ispunjavanju ESPD obrasca na strani Naručitelja i na strani Ponuditelja, kako koristiti novu aplikacju e-Izobrazba u javnoj nabavi te će se prikazati aktualnosti iz prakse javne nabave uz prikaz primjera iz provedenih postupaka javne nabave.

Polaznicima će se dodatno izvan programa usavršavanja dati informacije o trenutno aktualnoj temi, obveznoj primjeni e-računa u javnoj nabavi.

Više o samom programu, cijeni te prijavama potražite na: https://angela.hr/

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video