Promo

Centar za estetsku medicinu

Dr. Rajković otvorila prvi Drip&Drop Lounge u Hrvatskoj!

Dr. Rajković otvorila prvi Drip&Drop Lounge u Hrvatskoj!
PR fotografija

Radi se Drip&Drop intravenoznim koktelima koji se daju u obliku infuzije ili injekcije kroz 30 do 60 minuta, a savršena su kombinacija različitih vitamina, minerala i aminokiselina u fiziološkoj otopini

Imate osjećaj da ništa ne stignete, jer ste stalno umorni? Koliko god kava dnevno popijete i dalje ne možete držati koncentraciju? Kronično ste neispavani? Dođete kući s posla i odete ravno u krevet? Oslabljenog ste imuniteta i podložni bolestima? Vježbate redovito i pravilno se hranite, a kilogrami ostaju "zacementirani"? Imate osjećaj da ste naglo ostarili?

Ukoliko ste na neko od gore navedenih pitanja odgovorili sa "DA" javljamo vam da ne brinete! Imamo rješenje za vas! Naša "Celebrity doktorica" Irijana Rajković, specijalistica plastične, estetske i rekonstrukcijske kirurgije otvorila je prvi Drip&Drop Longe u Hrvatskoj, inovaciju u ovom dijelu Europe.Radi se Drip&Drop intravenoznim koktelima koji se daju u obliku infuzije ili injekcije kroz 30 do 60 minuta, a savršena su kombinacija različitih vitamina, minerala i aminokiselina u fiziološkoj otopini. Idealni su za kronični umor, mamurluk, podizanje energije, pojačanje snage i izdržljivosti, pad imuniteta, prevenciju bolesti, rehidraciju organizma, anti ageing i brže sagorijevanje masnoće. 
Ekspresnom intravenoznom "punjenju baterija" na licu mjesta nisu mogle odoljeti poznate dame poput Alke Vuice, Zdenke Kovačićek, Ive Mihalić, Ankice Dobrić, Mie Begović, Csille Barath Bastaić, Olge Pakalović, Marijane Mikulić te brojne druge.Istraživanja su pokazala da 90% ljudi ima manjak nutrijenata, a uz pomoć Drip&Drop intravenoznih koktela moguće ih je nadoknaditi na prirodan način! Svoju kombinaciju vitamina, minerala i aminokiselina bez ikakvih dodataka, aditiva ili konzervansa možete odabrati sami u Centru za estetsku medicinu MEDIKOL, ovisno želite li dodatnu energiju, usporiti starenje kože, ublažiti umor i stres, detoksirati organizam ili pak potaknuti fat burning efekt.

Irijana Rajković, dr.med.

spec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije

Centar za estetsku medicinu MEDIKOL

F. Prešerna 13, Čakovec

D. Mandla 7, Zagreb

091 45 94 700

www.dr-rajkovichr

Fb: Dr. Rajković – Centar za estetsku medicinu

Instagram: dririjanarajkovic

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video